Copy
Ginger update, 22/09/16
Bekijk deze mail in je browser

Beste <<Voornaam>>,

Onlangs heeft de release van Ginger 0.15 plaatsgevonden. Dit betekent dat Ginger wederom uitgebreid is en er mogelijk nieuwe functionaliteiten tot je beschikking komen.

Release Ginger 0.15
September 2016

  • Embedded links voor Ginger-pagina’s
  • Verbeterde SEO inhoud
  • Geupgrade Creative Commons links
  • Verbeterd Ginger-pagina's delen op Twitter
  • Zotonic 0.20
Op Ginger-pagina’s zijn vanaf nu embed codes op te halen, die vervolgens in andere websites geplakt kunnen worden, net zoals bij YouTube en Vimeo video’s bijvoorbeeld. Deze pagina's worden vervolgens getoond in de vorm van een preview. Doordat pagina's nu ge-embed kunnen worden kan de inhoud van je Ginger-site nog makkelijker gedeeld en verspreid worden.<<Bedrijf>>
De mogelijkheid om Ginger-pagina's te delen op Twitter is ook verbeterd. Sinds de release van Ginger 0.15 wordt er bij het gebruiken van de 'Deel' knop op de pagina's automatisch een voorbeeld van de pagina en bijbehorende afbeelding getoond in de tweet.
Daarnaast is de SEO inhoud, waarmee de vindbaarheid van je website door zoekmachines geoptimaliseerd kan worden, verbeterd. De inleiding en inhoud van de pagina worden nu standaard meegenomen in de code. Daarnaast kun je, met behulp van het SEO blok op de betreffende pagina, de inhoud verder optimaliseren door handmatig trefwoorden en een omschrijving toe te voegen.  

Om aan te geven welke auteursrechten er van toepassing zijn op bepaalde content kan er gebruik worden gemaakt van Creative Commons. Deze functionaliteit zat al in Ginger maar is geupgrade naar versie 4. 

Naast de Ginger release is ook Zotonic 0.20 uitgekomen. Zotonic is het systeem waarop Ginger gebaseerd is. Hierin zijn voornamelijk bugfixes en systeemverbeteringen doorgevoerd.

Nieuwsgierig naar aankomende Ginger-ontwikkelingen? Op www.ginger.nl kun je nu een ‘roadmap’ raadplegen, die een live-overzicht toont van alle features die op de planning staan om ontwikkeld te worden voor Ginger.
 
Bekijk de Ginger roadmap

Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van één van de nieuwe functionaliteiten? Neem contact op met Stephan of Krista.

Groet,

Het team van Driebit

Driebit 2016

Deze emails niet meer ontvangen? update je voorkeuren of schrijf je uit


This email was sent to <<E-mailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Driebit · Oudezijds Voorburgwal 282 · Amsterdam, Noord-Holland 1012 GL · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp