Copy
Het Lokaal. Dé foodhal van de regio Amersfoort
Bekijk deze nieuwsbrief online

Geef Het Lokaal cadeau!

Wat gaat het hard. Lieten we in de vorige nieuwsbrief al een witte muur zien, inmiddels is de glazen wand tussen het Proeflokaal en het Verslokaal geplaatst. Binnenkort starten de bakker, de koffiebrander en de chocolatier met de inrichting van hun eigen ruimte. De eerste events zijn al gegeven en gepland én we hebben de eerste primeur. Geen asperge of wijn, maar een cadeaukaart van Het Lokaal. Leuk voor de feestdagen!

Het Lokaal introduceert CadeauPins


Tijdens het eerste evenement in foodhal Het Lokaal overhandigde Rinke van ´t Holt de eerste cadeaukaart aan de voorzitter van Masters of Business, Sylvia Krebber. Deze kaart, bestaande uit unieke cadeaupins, kan worden besteed aan workshops, evenementen of versproducten in de foodhal.
(....)
Cadeaukaarten van Het Lokaal zijn verkrijgbaar in vijf prijsklassen. Alle kaarten bestaan uit losse pins, zodat niet het hele bedrag in één keer uitgegeven hoeft te worden. Zijn alle pins besteed, dan is de kaart zelf nog eens goed voor 5% korting bij de eerstvolgende aankoop. Rinke noemt deze extra korting een meerwaarde die past bij Het Lokaal. “Bij Het Lokaal draait alles om meerwaarde. Door onze producten direct bij de boer in te kopen, krijgen zij een betere prijs, terwijl wij onze producten niet duurder hoeven te verkopen dan nodig. Een meerwaarde van twee kanten. Ook de samenwerking met producenten in Het Lokaal creërt een meerwaarde: beleving in de hal door ‘live gebrande’ koffie, versgebakken brood of een unieke chocoladeworkshop. Er kan straks ontzettend veel in Het Lokaal: evenementen, workshops, lunch, even een uurtje werken dankzij WiFi en gelijk de boodschappen mee naar huis voor het avondeten.”

Lees het hele bericht op onze website of bekijk/koop cadeaukaarten in de webwinkel

 

Smaak van de Streek, bij ons op de stoep


De Smaak van de Streek Markt is eigenlijk de voorloper van Het Lokaal. Andersom kan Het Lokaal ook worden gezien als een permanente streekmarkt. Veel van de producten op de markt (en nog veel meer) zijn straks ook in Het Lokaal verkrijgbaar.

Het Smaak van de Streek-team heeft besloten de eerstvolgende markt te verplaatsen naar Het Lokaal. Hiermee wordt de Smaak van de Streek definitief ondergebracht bij het team van Het Lokaal. Zaterdag 19 december wordt de laatste markt onder de naam "Smaak van de Streek" gehouden, op de stoep van en in Het Lokaal.

We denken nog na over een toepasselijke nieuwe naam. Heb jij een goed idee? Kom 19 december naar de Smaak van de Streek en laat het ons weten!

(De Smaak van de Streek is op zaterdag 19 december van 11.00 - 18.00 uur op het Oliemolenhof/De Nieuwe Stad)
Goed kijken, de glazen binnenwand met prachtige zware schuifdeuren...hij staat! Kom 19 december kijken, dan is er nog veel meer nieuws te zien!

Even kijken? 

Je bent altijd welkom even binnen te spieken. Als we er zijn, staat de deur open. Doe wel voorzichtig: bij grove werkzaamheden kan het zijn dat Het Lokaal even niet toegankelijk is. Dus even om het hoekje kijken voordat je binnenstapt! 
Copyright © 2015 Het Lokaal, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp