Copy
Freya nieuwsbrief over de week van de vruchtbaarheid
Bekijk de email in je browser

Week van de vruchtbaarheid

We tellen af naar de Europese Week van de Vruchtbaarheid! De gehele week van 6-12 november staat in het teken van de impact van vruchtbaarheidsproblemen op je leven. Freya is achter de schermen druk in de weer om deze week landelijk op de kaart te zetten. In deze mail lichten we alvast een tipje van de sluier op.

 

Evenementen

We trappen de Week van de Vruchtbaarheid op zaterdag 4 november af met het thema-event ‘de impact van vruchtbaarheidsproblemen op jou en je omgeving’. Op donderdag 9 november organiseren we een gezellig kampvuur in Maarn. Natuurlijk ben jij van harte welkom!

 

Meld je aan voor het thema-event

'Lief voor jezelf' Challenge 

 

Vruchtbaarheidsproblemen kunnen een grote impact hebben. Je leven lijkt maar om één ding te draaien. Juíst daarom is het belangrijk om aandacht aan jezelf te geven en goed voor jezelf te zorgen. Tijdens de Week van de Vruchtbaarheid organiseert Freya daarom een speciale online ‘Lief voor jezelf’ Challenge. 7 dagen lang ontvang je inspiratie, tips en opdrachten rondom het thema ‘zorg voor jezelf’. Ook is er een besloten groep op Facebook waarin je ervaringen met andere deelnemers kunt delen. Laten we samen de Challenge aangaan!
Meld je aan voor de Challenge.

Verschijning Expect

 

Als je aan het begin staat van een fertiliteitstraject, komt er nogal wat op je af. Medisch, sociaal, praktisch, emotioneel en fysiek. Hierbij kun je wel wat hulp gebruiken! In de Week van de Vruchtbaarheid brengen wij het blad Expect uit, dat volledig is gewijd aan de start in medisch circuit. In deze 100 pagina’s tellende glossy lees je tips, informatie, ervaringsverhalen en columns. Je kunt jouw (gratis) exemplaar meenemen in het ziekenhuis.
Lees hier meer over Expect.
 

Meer weten?

We doen nog veel méér rondom de week van de vruchtbaarheid! Ga naar onze site en lees o.a. ook over de wedstrijd waaraan je kunt deelnemen, de video die we maken waar ook jij een bijdrage aan kunt leveren, de social media-aandacht voor verminderde vruchtbaarheid, etc.

Meer informatie over de week van de vruchtbaarheid

Adresgegevens


Freya
Postbus 620
4200 AP Gorinchem
(024) 3010 350
Of bel ons met Skype.
Onze Skypenaam is freya-nl. 

Bestuursleden

Wij weten hoe het voelt

Draag jij Freya een warm hart toe, dan zijn er verschillende manieren waarop je ons kunt steunen in onze activiteiten. Iedere vorm van lidmaatschap of (financiële) bijdrage stellen wij zeer op prijs!
Word lid
Freya staat klaar voor jou
Copyright © 2017 Freya, All rights reserved.