Copy
Freya nieuwsbrief over ons thema-event en het laatste nieuws
Bekijk de email in je browser

Vul jij onze enquête in?

Vruchtbaarheidsproblemen hebben grote invloed op je leven. Natuurlijk is de medische kant behoorlijk intensief. Maar bijvoorbeeld ook in je relatie, seksleven, eigenwaarde, contact met familie, vrienden en werk kun je merken dat het een rol speelt. We willen deze impact in kaart brengen. Vul jij de impact-enquête ook in?

 

Naar de enquête

Thema-event: De impact op jou en je omgeving

Op 4 november geven we de aftrap voor de Week van de Vruchtbaarheid met een bijzonder thema-event voor jou én de mensen om je heen. Ook hier staat de impact van vruchtbaarheidsproblemen op jou en je omgeving centraal. We maken zichtbaar hoe groot de invloed is van jouw grote wens die niet (makkelijk) vervuld wordt. Staat jouw vruchtbaarheidsprobleem soms tussen jou en de mensen om je heen? Kom dan naar het thema-event op 4 november en neem je ouders, broer, zus, vriend of vriendin mee!

Meld je aan

Nieuws

Week van de vruchtbaarheid 6-12 november

Een hele week aandacht voor vruchtbaarheidsproblemen; dit jaar vindt de Europese Week van de Vruchtbaarheid plaats van 6-12 november. Het thema is ‘De impact van vruchtbaarheidsproblemen’. Dat de impact groot is, hoeven we jullie niet te vertellen. Het heeft invloed op zo veel aspecten van je leven: de keuzes die je moet maken, je relatie, je carrière, de omgang met de mensen om je heen etc. Het is vaak lastig om aan de mensen om je heen uit te leggen wat een vruchtbaarheidsprobleem met je doet. In deze week willen we een groot publiek bereiken om zo meer begrip te creëren voor de impact van vruchtbaarheidsproblemen. Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws.
Op onze site houden we je op de hoogte van het laatste nieuws.

Agenda

Activiteiten najaar online

Landelijke events, regionale themasessies. Workshops, lezingen. Ook in het najaar wordt er weer van alles georganiseerd voor iedereen voor wie zwanger worden niet vanzelfsprekend is.
Neem een kijkje in onze agenda en meld je aan!
 

Meld je snel aan voor ons event

Adresgegevens


Freya
Postbus 620
4200 AP Gorinchem
(024) 3010 350
Of bel ons met Skype.
Onze Skypenaam is freya-nl. 

Bestuursleden

Wij weten hoe het voelt

Draag jij Freya een warm hart toe, dan zijn er verschillende manieren waarop je ons kunt steunen in onze activiteiten. Iedere vorm van lidmaatschap of (financiële) bijdrage stellen wij zeer op prijs!
Word lid
Freya staat klaar voor jou
Copyright © 2017 Freya, All rights reserved.