Copy
Freya nieuwsbrief over ons thema-event en ander nieuws
Bekijk de email in je browser

Themadag
“Als de kinderkamer leeg blijft”

3 februari 2018

Je had een droom: de komst van een kindje. Misschien heb je onderzoeken doorlopen, behandelingen ondergaan en dingen gedaan en gelaten om deze vurige wens in vervulling te laten gaan. Zonder succes, de kinderkamer blijft definitief leeg. Hoe ga je om met dit grote verdriet? Hoe rouw je om iets wat er nooit geweest is? Maar ook: hoe pak je de draad van je leven weer op? Hoe vind je de kracht om - op een andere manier dan gehoopt - invulling te geven aan je leven?
Op zaterdag 3 februari organiseren we een themadag over dit onderwerp. 

Info en aanmelden themadag

MOVIN studie: ovulatie-inductie


Volgens de resultaten van de MOVIN studie is het beter om langere tijd ovulatie-inductie toe te passen bij vrouwen die geen eisprong hebben en niet snel zwanger worden.
https://www.freya.nl/resultaten-movin-studie-ovulatie-inductie-bij-vrouwen-zonder-eisprong/

Video #ditraaktmij

Vruchtbaarheidsproblemen
gevangen in beeld


Jullie lieten ons met foto’s weten wat een vruchtbaarheidsprobleem voor jou betekent. We maakten hiervan een video die we in de Week van de Vruchtbaarheid (6-12 nov. 2017) online deelden.  
Kijk de video #ditraaktmij

Conclusie enquête: De impact van vruchtbaarheidsproblemen is groot

Als je een vruchtbaarheidsprobleem hebt, heeft dit impact op uiteenlopende facetten van je leven. Voor de omgeving is niet zichtbaar hoe groot de invloed is van die ene grote wens die niet (makkelijk) vervuld wordt. Freya bracht de impact in kaart aan de hand van een enquête.
Conclusie: vruchtbaarheidsproblemen hebben (grote) impact op de eigenwaarde, de partnerrelatie, seksuele relatie, familiebanden en het toekomstperspectief. https://www.freya.nl/impact

Contactsecretariaat@freya.nl
tel. (024) 3010 350
of bel ons met Skype
via Skypenaam: freya-nl 
Contact met lotgenoten

Wij weten hoe het voelt...

Copyright © 2018 Freya, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp