Copy
Freya nieuwsbrief over onze upcoming events
Bekijk de email in je browser

Upcoming events!  Najaar 2018

De zomer ligt achter ons, we gaan het najaar tegemoet. Een periode waarin er weer mooie activiteiten op het programma staan! Bekijk snel of er iets voor je bij zit en meld je aan.

FreyaTalks in Hengelo en Veldhoven 
29 september 2018
kom kennis en ervaring delen!

FreyaTalks: een nieuw Freya initiatief in samenwerking met ziekenhuizen. Op 29 september trappen we af met een laagdrempelige, regionale bijeenkomst in Maxima Medisch Centrum (Veldhoven) en Fertiliteitskliniek Twente (Hengelo). 
 
Iedereen die te maken heeft met vruchtbaarheidsproblemen, is van harte welkom. We beginnen met een twee korte lezingen: door de gynaecoloog en lifestylecoach. Hierna is er voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en in gesprek te gaan met de sprekers en met elkaar. Natuurlijk zijn er ook vrijwilligers van Freya aanwezig. De opzet van de avonden is kleinschalig (maximaal 30 deelnemers) en informeel.
Meer info en aanmelding: 
Maxima Medisch Centrum (Veldhoven)
Fertiliteitskliniek Twente (Hengelo)
 

Freya’s creatieve middag in Utrecht


zondag 16 september 2018


Op zondag 16 september organiseert Freya voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden en/of blijven een informele, creatieve middag.

Het wordt een laagdrempelige en ontspannen activiteit, geboren uit de behoefte van onze vrijwilliger Margot om zelf creatief bezig te zijn rond dit thema. Er is ook gewoon tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen als daar behoefte aan is.

Onder leiding van Margot kun je met andere ervaringsdeskundigen op creatieve wijze vorm geven aan de invloed van vruchtbaarheidsproblemen op je leven. Of dit nu is via een tekening, een schilderij of een collage.
Je hoeft niet te kunnen tekenen om deel te nemen!

Lees meer en meld je aan
 
Bekijk de gehele Freya agenda
Van 5 t/m 11 november is de
Week van de Vruchtbaarheid

Save the date!

10 november 2018

Omgaan met de omgeving

Noteer alvast in je agenda:
Op zaterdag 10 november organiseren we een thema-event over het omgaan met de omgeving. We werken momenteel nog aan het programma, maar het belooft een mooie dag te worden, met herkenning, steun, tips en handreikingen. Extra leuk: ook de mensen uit jouw omgeving zijn deze dag van harte welkom! Dus houd de datum vast vrij zodat je deze waardevolle dag kunt meemaken.

Contact


secretariaat@freya.nl
tel. (024) 3010 350

 
Contact met lotgenoten

Wij weten hoe het voelt...

Copyright © 2018 Freya, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp