Copy
Freya: Lief voor jezelf! 12 oktober 2018
Bekijk de email in je browser

Week van de Vruchtbaarheid
5 t/m 11 november 2018

Nieuwe challenge!

Lief voor jezelf

Vorig jaar deed jij mee aan onze gratis 7 dagen Lief voor Jezelf challenge. Denk je daar nog wel eens aan terug? 
Wegens succes hebben we dit jaar weer een gloednieuwe Lief voor Jezelf challenge! Zeven dagen met nieuwe opdrachten om weer even te focussen op jezelf.

Doe jij ook weer mee?


Je ontvangt automatisch de mails weer in je mailbox.
 

Wil je NIET meer meedoen en geen mails ontvangen over de challenge? Meld je dan af voor deze mailing via de afmeldoptie 'unsubscribe' onderaan deze mail.

Marjolein kijkt terug...

op de challenge van vorig jaar

Marjolein deed vorig jaar ook mee en schreef nu: "Weet je wat grappig is, dat ik nog steeds - veel bewuster! - blij word van de dingen die ik vorig jaar op mijn lijstje met 100 dingen schreef. Ik zag weer knalrode herfstbladeren liggen onder de boom en dacht: die stond vorig jaar op mijn lijst. En wat zijn ze inderdaad mooi 🍁! Grappig dat je je dan weer bewuster bent van dingen die je raken. Zelfs een jaar later nog. Daar geniet ik dan ook weer van 😀."

Thema-event

10 november 2018


Die vriendin die jouw verdriet net niet helemaal begrijpt. Goedbedoelde adviezen die niet helpen. Een zwangerschapsaankondiging die jou een steek van jaloezie bezorgt. Het gevoel dat jouw leven stilstaat terwijl dat van anderen door raast. Herkenbaar? Je bent niet de enige!

Kom naar ons thema-event op zaterdag 10 november voor herkenning, steun, tips en handreikingen. En neem gerust mensen uit je omgeving mee om deze dag nader tot elkaar te komen!


Het maximaal aantal deelnemers voor dit event is 60. Reserveer dus hier snel jouw kaarten:

Creatieve middag

4 november 2018

In het kader van de Week van de Vruchtbaarheid organiseert Freya een informele, creatieve middag voor iedereen die problemen heeft met zwanger worden en/of blijven. Op deze dag gaan we aan de slag met het onderwerp (zelf)compassie. Wat is er mooi aan jezelf? Wat zijn jouw goede kanten? Door middel van een tekening, schilderij, collage of gedicht gaan we hier op creatieve manier invulling aan geven.
Kan je niet tekenen? Geen probleem, wij ook niet! 
Meer info 

Inschrijven thema-event

Adresgevens


Freya
Postbus 620
4200 AP Gorinchem
secretariaat@freya.nl
(024) 3010 350

Bestuur

Wij weten hoe het voelt

Copyright © 2018 Freya, All rights reserved.


Uitschrijven  Update je profiel 

Email Marketing Powered by Mailchimp