Copy
Freya nieuwsbrief over ons thema-event en ander nieuws
Bekijk de email in je browser

Freya-event "Zorg voor jezelf"

7 april 2018

Goed voor jezelf zorgen. Het klinkt zo makkelijk. Toch is dat vaak knap lastig! Je moet zoveel – van anderen, maar misschien vooral van jezelf. Klinkt dit jou bekend in de oren? Kom dan inspiratie opdoen tijdens ons thema-event! In ongedwongen setting kun je lezingen, workshops en ervaringsverhalen bijwonen die passen bij jou en jouw situatie. Aan het eind van de dag ga je naar huis met nieuwe inzichten en praktische tips. Want: goed voor jezelf zorgen is ongelooflijk belangrijk, zeker als je te maken hebt met vruchtbaarheidsproblemen! Ben je erbij op 7 april? Ga voor meer informatie en aanmelding naar onze site.

Info en aanmelden themadag

Keuzehulp bij miskramen

Van alle vastgestelde (spontane en medisch ontstane) zwangerschappen loopt gemiddeld 15% uit op een miskraam. Bij IVF eindigt gemiddeld 15 tot 25% van de zwangerschappen in een miskraam. Er is nu een keuzehulp die informatie geeft over de mogelijkheden bij een miskraam: afwachten, medicatie of curettage. De voor- en nadelen zijn hierin overzichtelijk bijeengezet. Je vindt de keuzehulp hier.

Lees onze glossy Expect nu ook online!

Enkele maanden geleden lanceerde Freya Expect, hét magazine voor iedereen die aan het begin staat van een fertiliteitstraject. Expect biedt informatie. Maar ook steun en herkenning. Zo lees je ervaringsverhalen, quotes, columns en interviews. En praktische artikelen over de combinatie met je werk, omgaan met de omgeving en vergoeding door de zorgverzekering. Alle fertiliteitsafdelingen van Nederland hebben het blad ontvangen om in de wachtkamer neer te leggen. Vraag er gerust naar. Je kunt Expect nu ook online lezen.  
Lees hier de glossy 'Expect'

Wij weten hoe het voelt

Freya zet zich al jaren in om het taboe rondom vruchtbaarheidsproblemen te doorbreken. Dit doen we offline maar zeker ook online op social media. Help mee het taboe te doorbreken. Geef ons een like of volg ons op een van de andere social media. 

Contact


secretariaat@freya.nl
tel. (024) 3010 350
of bel ons met Skype
via Skypenaam: freya-nl 
Contact met lotgenoten

Wij weten hoe het voelt...

Copyright © 2018 Freya, Alle rechten voorbehouden


Uitschrijven  Update je gegevens  

Email Marketing Powered by Mailchimp