Copy
Leergang Digitale Transformatie | Column: Een niet normaal nieuw normaal | Interview Tesorion | Het nieuwe e-mail verwerken anno 2020 | Bekijk hier de webversie.

Leergang Digitale Transformatie - Webinar Agenda

Digitale transformatie lijkt vooral ‘iets voor grote bedrijven’. Terwijl juist voor kleinere en middelgrote bedrijven het slim inzetten van ICT van essentieel belang is. Zeker in deze tijd waarin kosten en effectiviteit van ICT-middelen extra belangrijk zijn. BCE helpt je op weg met onze kennisintensieve webinars. 

In de maanden juni en juli staan er ook weer een aantal webinars op de planning waar jij bij kunt zijn. Op 11 en 25 juni staan de webinars in het teken van Low-code en op 16 en 30 juni en14 juli nemen we jullie weer graag mee in de wereld van Robotsoftware (RPA). Waar in elke sessie een ander vraagstuk centraal staat.

 Bekijk hier onze webinar agenda Digitale Transformatie en meld je aan 

Column: Een niet normaal nieuw normaal

Eric van der Wolk, partner bij adviesbureau BCE, vertelt over de afgelopen weken in de nieuwe tijd. En hoe het verder moet..."We vinden het leuk te horen hoe jullie nu je werk doen’' zei Margret Wallaard, uitgever van het SCHADE magazine, toen ze me vroeg een column te schrijven. Welnu, vergeleken met onze privésituatie valt het verschil met pre-corona eigenlijk wel mee. We zijn samen met onze klanten heel snel gewend geraakt aan het virtueel vergaderen en bespreken. Binnen het bureau speelt dat nog sterker, het lijkt wel alsof je sommige collega’s veel vaker spreekt dan vroeger. ‘Even op Teams’ is in heel korte tijd heel gewoon geworden. En onze consultants zijn verrassend goed in staat gebleken veel projecten gewoon draaiende te houden. 

Lees hier de column van Eric op Schademagazine.nl 

Interview: 100% inzicht in bedrijfsvoering met behulp van portfoliomanagement
 

Tesorion is een cybersecurity bedrijf, ontstaan uit een aantal aqcuisitities in de markt. Van daaruit is er een compleet nieuw bedrijf gebouwd. Integratie is daar een cruciaal onderdeel in. Tesorion wilde meer focus aanbrengen én een aantal structurele verbeteringen in projecten en bedrijfsvoering doorvoeren. BCE hielp bij deze probleemstelling, prioritering en uitvoer. In dit interview vertelt Rick Hofstede, Director of Technology bij Tesorion, welke mooie taak er lag voor een onafhakelijk projectleider van BCE, om mensen en taken met elkaar te verbinden.

Ga hier naar het volledige interview

Softwarerobots maken kostbare tijd vrij van verzekeringsadviseur

In de afgelopen maanden hebben er een aantal succesvolle webinars plaatsgevonden. Ivo (Robotsoftware, RPA-adviseur bij BCE): ‘Het is ontzettend leuk en vernieuwend om geïnteresseerde 60 minuten lang mee te nemen in de wondere wereld van RPA. Met name als men na afloop zo enthousiast is over RPA mogelijkheden & kansen dat men ook daadwerkelijk aan de slag gaat!'

Het intermediairbedrijf van een grote verzekeraar nam onder begeleiding van BCE haar eerste softwarerobot in gebruik. Deze innovatie zorgt er voor dat de verzekeringsadviseurs zich nog meer kunnen richten op klantcontact.

Lees hier hoe dat precies werkt

Het nieuwe e-mail verwerken anno 2020 

Bij veel organisaties en bedrijven komen dagelijks tientallen, zo niet honderden e-mails binnen. Bijvoorbeeld van klanten die een retourzending aanmelden, sollicitanten die hun cv mailen, medewerkers die roosterwijzigingen aanvragen of een verlofaanvraag doen. Allerlei documenten komen gedurende de dag binnen en iedere mail vraagt om een correct en snel antwoord. Echter het lezen, routeren en beantwoorden ervan kost veel tijd en geld. Dit kan beter en efficiënter: door het grotendeels te automatiseren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Robotic Process Automation (RPA). BCE ontwikkelde: De Slimme Email Verwerker. En als je denkt dat dit alleen voor grote organisaties is weggelegd: denk dan opnieuw.

Lees hier hoe de slimme email-verwerker precies werkt én bekijk de video
 

Slimmer werken in plaats van harder werken - door Sander Chu

De titel van deze blog lijkt een open deur maar is dat wel zo? Het is lastiger dan je denk om dit toe te passen in je eigen dagelijkse werk. Zeker omdat je zelf deel van het proces bent en dingen altijd al zo gaan binnen de afdeling en het bedrijf. Voor het gemak nemen we een ander bedrijf als voorbeeld, een houtzagerij. 
Lees hier het volledige blog van onze adviseur Sander Chu

Boek Business & ICT-alignment aan de directietafel

Al tientallen jaren is ICT ondersteunend aan bedrijfsprocessen en in toenemende mate worden organisaties afhankelijk van hun ICT-ondersteuning en bepaalt deze zelfs voor een aanzienlijk deel het onderscheidend vermogen. Toch is de samenwerking en de versterking tussen de business en IT in veel bedrijven nog ver te zoeken/ Marc Konings, adviseur bij BCE, schreef samen met Frank Balder, partner van adviesbureau Magnus, een boek met de titel: Het kan dus wel! Business & ICT-alignment aan de directietafel. Waarin handvaten worden gegeven om deze samenwerking te faciliteren en weloverwogen besluiten te nemen ten aanzien van ICT-ontwikkelingen. 

Vraag eenvoudig een exemplaar aan door je naam, adres en woonplaats te mailen naar: 
secretariaat@bce.consulting
 
Email
Website BCE
BCE LinkedIn
Copyright © BCE 2020

U ontvangt deze mail omdat u in het relatiebestand staat van Business Case Enterpreneurs B.V. U kunt hier uw abonnement veranderen of opzeggen.