Copy
Bedankt voor je deelname aan ons webinar. Graag delen we nog meer kennis, nieuws en downloads ter inspiratie. | Bekijk hier de webversie.
Beste <<Voornaam>>, 

Bedankt voor je deelname aan ons Webinar over low-code: een introductie vanuit business-perspectief, van donderdag 11 juni. Voorheen organiseerden we regelmatig fysieke low-code courses bij ons op kantoor. Door alle corona-maatregelen zij we genoodzaakt om meer van onze kennis via webinars te delen. En dat tot grote tevredenheid! Dit gaan we dus nog veel vaker doen. Zo organiseren we op 25 juni een vervolg op ons low-code webinar, waarin we dieper ingaan op de selectie van een low-code of no-code platform. Lees hierover hieronder meer.

Wil je het webinar van 11 juni nogmaals terugkijken of heb je hem onverhoopt gemist? 
Hier vind je de opname, onbeperkt voor jou beschikbaar. Om terug te kijken heb je dit wachtwoord nodig: 3Z#Wc3v+

Download onze whitepapers

In de wereld van digitale transformaties vliegen de buzzwords je om de oren. Wat dacht je van AI, low-code, RPA, VR en blockchain? De verschillen lijken soms wat arbitrair, maar zijn allesbehalve dat. BCE’er Klaas-Jan zoomt in dit artikel in op low-code-applicatieontwikkeling versus Robotic Process Automation (RPA). Sommigen zien deze thema’s als concurrenten. Anderen zien RPA als ‘next step’ voor low-code… of andersom. Dit artikel heeft als doel om RPA en low-code in kristalhelder en praktijkgericht perspectief te zetten. 

Ga via deze link naar de whitepaper: 'LOW-CODE VS. RPA'
Low/no-code-gereedschap biedt geen garantie voor building applications many times faster/better, zoals de belofte luidt van diverse platformleveranciers. Aan de techniek ligt het wat ons betreft niet meer, maar de vraag is wel: hoe maak je van jouw low/no-code-initiatieven het beloofde enorme succes? Dat lijkt misschien een technologisch vraagstuk, maar is vooral een organisatorisch, menselijk vraagstuk.

Ga via deze link naar het whitepaper 'Hefbomen om het succes van low/no-code te vergroten

Verzekeraar tackelt met low-code-platform de afhandeling van complexe schades

Het afhandelen van schades bij veel verzekeraars is in de kern weinig veranderd de afgelopen 10 jaar. Nieuwe technische mogelijkheden maken het heel aantrekkelijk om op een andere manier te kijken naar de balans tussen schadelast, proceskwaliteit, herstelkwaliteit en klanttevredenheid. BCE heeft de afgelopen jaren vele partijen in de verzekeringswereld ondersteund met hun eigen omslag naar 'claimhandling 3.0'.
Dat lees je hier. 

Benieuwd naar nog meer praktijkvoorbeelden en cases in andere branches? 
Deze vind je hier. 

Email
Website BCE
BCE LinkedIn
Copyright © BCE 2020

U ontvangt deze mail omdat u in het relatiebestand staat van Business Case Enterpreneurs B.V. U kunt hier uw abonnement veranderen of opzeggen.