Copy
Houd deze trends in de gaten! - Lijstjes die ons opvielen.
BCExperience - Wij wensen u een gezond en innovatief 2018!

Het nieuwe jaar is begonnen. Tijd om de innovatieplannen weer tegen het licht te houden en met een frisse blik naar de kansen om ons heen te kijken. Op zoek naar de trends om in de gaten te houden?
Wij trappen het jaar af met de lijstjes die ons opvielen.

TRENDS

De onderwerpen die de zorg gaan bezighouden in 2018

Uit een publicatie van PwC’s Health Research Institute in de VS, dus met een aantal VS-specifieke onderwerpen. Maar ook onderwerpen die bij ons zeer relevant zijn, bijvoorbeeld nummers 1, 6 en 7. Lees het hier.

51 trends in kunstmatige intelligentie voor 2018

Toegegeven: sommige trends zijn er al een tijdje, anderen zagen we al aankomen. Maar daarom niet minder interessant. Iets wat we bijvoorbeeld het afgelopen jaar hebben geleerd:
1) mensen zijn niet goed in het niet weten wat AI doet en
2) AI is niet goed in het uitleggen wat het nu precies doet. Anders gezegd: we willen veel beter begrijpen waarom AI-systemen de beslissingen nemen zoals die ze doen. Lees hier over dit belangrijke thema in 2018.
Bron: Pixabay
Kunstmatige intelligentie

Top 10 Insurtech Trends voor 2018

Verzekeraars worstelen nog vaak met de adoptie van nieuwe technologieën. Roger Peverelli en Reggy de Feniks van VODW destilleren de trends die van belang zijn voor de ‘winning insurance firm of the future’ in dit artikel.
Bron: Roger Peverelli
Insurtech Trends

Trends en kansen voor de zorgsector


Een interessant interview met Bas Timmerman van onze collega’s van Mobilee. Het verlagen van de administratieve lasten ziet hij als een van de belangrijkste trends. Met daarin een grote rol van slimme ICT. Lees hier het artikel.
Bron: Shutterstock
Zorgsector

De toekomst van de zorg


Geen lijstje, wel een mooie visie op de ontwikkelingen in de zorg van trendwatcher Adjiedj Bakas. Kijk ook het filmpje!

Nog meer Insurtech-trends voor 2018


De belangrijkste trends volgens The Digital Insurer, een van onze favoriete bronnen. En allemaal relevant voor de Nederlandse markt. Inclusief ‘companies to watch’. Ben je met innovatie in de verzekeringsbranche bezig dan is dit een must read.
 
UIT EIGEN HUIS

Clientvolgsysteem ten behoeve van vluchtelingen


In 2017 ontwikkelde BCE samen met Xlab (xlab.nl) een clientvolgsysteem voor 4 organisaties die verantwoordelijk zijn voor de opvang en begeleiding van vluchtelingen. Een zeer succesvol resultaat, waarvan wij hopen dat andere vluchtelingenorganisaties het ook gaan adopteren!
Lees hier het artikel.
Bron: Computable
Clientvolgsysteem vluchtelingen
Copyright © BCE 2018

Uw abonnement veranderen of opzeggen?


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
BCE · Professor Bronkhorstlaan 10, gebouw 96 · Terrein Berg en Bosch · Bilthoven, 3723 MB · Netherlands