Copy
Neem deel aan een van onze (online) Autumn Events 2020 | Bekijk hier de webversie.

Beste <<Voornaam>>, 

Werk je door deze zomer en heb je tijd voor verdieping en inspiratie? Of vier je vakantie en wel wat tijd over voor innovaties op het vlak van digitale transformatie? Wij delen graag onze kennis met jou om ook jouw organisatie te helpen innoveren! Neem deel aan één van onze webinars of fysieke evenementen uit de BCE Autumn Events reeks. Gepland vanaf september. Onderstaand vind je een greep uit onze Webinars & Classroom Courses. We heten je graag welkom!

De complete agenda vind je op:
 https://bce.consulting/events 

Van tevoren vast meer lezen over de onderwerpen?
Bekijk dan eens onze publicaties op:
 https://bce.consulting/downloads

Robotsoftware, ofwel Robotic Process Automation (RPA), is een nieuwe technologie die veel repeterend werk in bedrijfsprocessen kan overnemen. Een werknemer die nooit ziek is, nooit klaagt over vervelende klusjes en ook nog eens sneller werkt dan een mens ooit zou kunnen. Robotic Process Automation is helemaal hot, maar niet alle processen zijn geschikt om te robotiseren. Leer wat de do’s en dont’s van RPA zijn tijdens ons webinar of één van onze fysieke RPA courses. 

Webinar RPA  
Een sessie van 1 uur waarin je een grondige introductie op dit thema krijgt. En laten aan de hand van talloze cases zien hoe en wanneer je RPA kan inzetten in een organisatie. En uiteraard is er ruimte voor vragen!

3 september van 15:00 tot 16:00 uur


Schrijf je hier in voor het webinar

RPA course(s) in Bilthoven
Een interactieve sessie van 2 uur waarin je een grondige introductie op dit thema krijgt. Iedere bijeenkomst bestaat uit 8-12 deelnemers. Tijdens de borrel is er gelegenheid om na te praten en te netwerken.

8 september én 26 november van 15:00 tot 17:30 uur


Schrijf je hier in voor een RPA course

IT-afdelingen kunnen de digitale transformatie nauwelijks bijbenen. De business wil altijd sneller dan IT kan leveren. Bovendien zijn de benodigde programmeervaardigheden niet altijd aanwezig binnen de afdeling en moderne systemen zijn zo complex dat het ontwikkelen zo lang duurt dat de systemen al verouderd zijn als ze worden opgeleverd. Low-code en No-code Applicatie Platformen kunnen hier een oplossing voor bieden. We vertellen je graag meer tijdens ons webinar of fysieke courses. Waar we ingaan op de vraag of low-code daadwerkelijk disruptie is van software-ontwikkeling.

Webinar Low-code
In deze sessie van BCE wordt je in 1 uur bijgepraat over verschillende aspecten van Low Code-projecten, veelal aan de hand van praktijkcases van BCE. 

10 september van 15:00 tot 16:00 uur


Schrijf je hier in voor het webinar

Low/no-code course(s) in Bilthoven
Een interactieve sessie van 2 uur waarin je een grondige introductie op dit thema krijgt. Iedere bijeenkomst bestaat uit 8-12 deelnemers. 

15 september én 29 oktober van 15:00 tot 17:30 uur


Schrijf je hier in voor de course

Dit webinar vol waardevolle inzichten én praktische handvatten is ervoor bedoeld om de bijdrage van ICT te verbeteren en zo de winstgevendheid van je bedrijf te vergroten. Erg waardevol voor ondernemers die ICT soms meer als een last dan een lust ervaren.
 
Interessant voor ondernemers en eindverantwoordelijken uit alle branches met de wens om de bijdrage van ICT aan hun organisatie te vergroten.

22 oktober van 15:00 tot 16:00 uur

Meer informatie vind je hier   -   Schrijf je hier in voor het webinar

Email
Website BCE
BCE LinkedIn
Copyright © BCE

U kunt hier uw abonnement veranderen of opzeggen.