Copy
Beschik altijd en overal over een volledig en betrouwbaar digitaal kind dossier in KD+ | Bekijk hier de webversie.
BCE logo

Beschik altijd en overal over een volledig en betrouwbaar digitaal kind dossier in KD+

Beste <<Voornaam>>, 

Als JGZ- en GGD- organisatie is het bijhouden van het digitale kinddossier in KD+ een dagtaak. Voor ieder bezoek aan het ziekenhuis wordt immers een brief gestuurd, die aan het dossier moet worden toegevoegd. Een belangrijke taak, omdat een onvolledig dossier ervoor zorgt dat het zorgproces minder soepel verloopt. 
Het gaat hierbij al snel om honderden brieven per week, die worden verwerkt en per brief enkele minuten kosten. Wat als je deze tijd nu eens aan andere, leukere en waardevolle zaken kunt besteden? En wij je vertellen dat je dit vervelende klusje voortaan niet meer zelf hoeft uit te voeren voor iedere nieuwe brief?

De KD+-robot
BCE heeft een softwarerobot ontwikkeld die het verwerken van ziekenhuisbrieven 100% automatiseert in KD+. De robot haalt de brief op uit de mail, hangt deze aan het dossier en informeert daarnaast ook de arts en consultatiebureaus van de nieuwe correspondentie. Indien er problemen worden ondervonden met het inloggen in SafeNet zal de robot gebruikers een tijdelijk account geven. Dit gebeurt volledig veilig en zorgt ervoor dat gebruikers altijd in het portaal kunnen. Uiteraard is er de mogelijkheid deze aan te passen aan specifieke wensen voor jouw organisatie. Met deze bewezen technologie hebben wij al meerdere JGZ- en GGD-organisaties geholpen dit proces te versnellen.

Plan een gratis demo
Benieuwd naar wat de KD+-robot voor jouw dienstverlening kan betekenen? Plan hier eenvoudig een korte vrijblijvende demo op een moment dat jou het beste uitkomt

Meer informatie?
Neem contact op met Klaas-Jan Molendijk - bereikbaar op 06 81 141 372 - voor meer informatie en een vrijblijvend voorstel.

BCE biedt de KD+-robot aan tegen een aantrekkelijk maandelijks bedrag, dat is gebaseerd op het aantal cliënten in jouw organisatie. Dus: geen grote eenmalige investering.
Simpelweg een goede oplossing, die zichzelf in korte periode terugverdient: zowel in een soepel declaratieproces als in klant- en medewerkerstevredenheid.

Bij BCE regelen we het. Punt.
Ze noemen ons niet voor niets: De Meesters in Digitale Transformatie.
 

Email
Website BCE
BCE LinkedIn
Copyright © BCE 2020

U ontvangt deze mail omdat u in ons relatiebestand geregistreerd staat. U kunt hier uw abonnement veranderen of opzeggen voor alle berichten van BCE.