Copy
Designerstoel via AI en investeren in milieumaatregelen | Bekijk hier de webversie.
BCExperience - Digitale transformatie is onze passie.
Uit eigen huis

Summer Course robotsoftware in de zorg

Robotsoftware, ofwel Robotic Process Automation (RPA), is een nieuwe technologie die veel
menselijk werk in bedrijfsprocessen kan overnemen. BCE past RPA als een van de eerste partijen in de zorg succesvol toe. In deze interactieve sessie met 10-12 deelnemers brengen wij je in 2 uur helemaal op de hoogte over RPA, zie je praktijkvoorbeelden en leer je wat jouw organisatie eraan heeft. De sessie wordt verzorgd door Klaas-Jan Molendijk (partner) en Ivo Beniest (adviseur) en is bedoeld voor bestuurders, managers, ICT-managers, leidinggevenden en interne adviseurs van zorginstellingen.

Je bent van harte welkom op een van de volgende dagen: 18 juli of 1, 15 of 22 augustus van 15.00 tot 17.30u. Locatie: het kantoor van BCE in Bilthoven. Inschrijven kan tot 15 juli door een mail te sturen naar: secretariaat@bce.consulting. Let op: vol = vol!
Ga naar onze website voor meer informatie. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
BCE website

BCE lanceert nieuwe website

Na 7 jaar laten we ons vertrouwde BCE logo los en ‘hijsen’ wij onszelf in een nieuw jasje op een nieuwe domeinnaam: bce.consulting. Daar is het tijd voor, want er gebeurt een hoop! Mooie nieuwe projecten trekken mooie nieuwe collega’s aan. Zo blijven we ons ontwikkelen en bij klanten het verschil maken. Met behulp van moderne technologie, bedrijfskundige kennis en gewoon gezond boerenverstand.
 
Neem eens een kijkje op onze website. Of neem contact op met Suzan

Werken aan winstgevendheid

Vier succesfactoren om uw winst te vergroten

ICT als fundament voor innovatie door betere samenwerking van directie, management en ICT. Beter financieel inzicht. Kostenreductie door processen te verbeteren. Sturen op omzet, maar ook op winst met uw huidige bezetting. Deze vier succesfactoren voor een financieel gezonde en toekomstbestendige organisatie vormden de rode draad door het seminar “Werken aan Winstgevendheid” dat op 4 april plaatsvond. Lees hier het volledige verslag zoals opgetekend door onze collega's van CFO Capabel.

Robotsoftware verrast bij transformatie van de zorg

BCE ziet in de dagelijkse praktijk welke voordelen inzet van robotsoftware in de zorg biedt. Dit artikel geeft een overzicht van use cases in de zorg die robotsoftware sucessvol kan ondersteunen.

Wil je meer weten over inzet van robotsoftware in de zorg en wat BCE voor jou kan betekenen kijk dan op onze website. Je kunt daar ook meer informatie vinden over onze summer course robotsoftware. In 2 uur word je dan helemaal op de hoogte gebracht en leer je wat jouw organisatie aan robotsoftware heeft.

Trend: investeren in de zorg

Investeerder Fred Wilson uit New York deelt dagelijks zijn bespiegelingen in een nieuwsbrief. Recente investeringen in jonge, veelbelovende bedrijven betreffen voor zo’n 15-20% ondernemingen in de zorgsector. In deze post lees je waarom.


Foto: Depositphotos.com
Management

Zelfsturing: hype of hulp?


Zelfsturing zou niet werken, zo stelde Japke-d. Bouma recentelijk in een artikel in het NRC. Paul Verburgt laat zien dat het tegenovergestelde waar is, maar het woord zelfsturing zou we niet langer moeten gebruiken.

Bij de klanten van BCE heeft invoering zelfsturing zich al bewezen. Resultaat: hogere klantentevredenheid, betere prestaties (denk aan doorlooptijden) en beter gemotiveerde medewerkers. Lees er meer over op onze website

Foto: Depositphotos.com

Zelfsturing

Bill Campbell #doetlief


Bill Campbell coachte Steve Jobs, Al Gore en bijna het hele Google-management. De belangrijkste les van deze “Trillion Dollar Coach”? We moeten veel liever doen tegen collega’s.
Foto: Depositphotos.com

Waarom BIT moest falen

Onlangs werd bekend dat het hoofd van het Bureau ICT Toetsing (BIT) is opgestapt. Dat gebeurde kort voor een Kamerdebat over de toekomst van BIT en kort na een positieve beoordeling van BIT en de leiding. In dit artikel lees je hoe deze situatie kon ontstaan en waarom BIT in de huidige opzet wel moest falen.
Security

Wie is nu eigenlijk verantwoordelijk voor beveiliging?

IT’ers krijgen verantwoordelijkheid voor security, en vóelen zich ook verantwoordelijk. Tegelijkertijd geven ze aan dat ICT-security niet puur en alleen een ICT-taak is. Dit zijn enkele van de uitkomsten van een onderzoek van AG Connect. Je leest er meer over in dit artikel.

Fysieke beveiliging tegen phishing

Steeds vaker worden fysieke middelen middelen ingezet om veilig in te loggen. Google laat u nu uw Android-telefoon gebruiken als fysieke beveiligingssleutel. Dit moet misbruik via ‘phishing’ tegengaan.
Foto: Depositphotos.com

Technologiereuzen versus de VOC

De omvang en macht van technologiereuzen is een belangrijk punt van zorg. Historisch gezien valt de omvang wel mee, de Nederlandse VOC was destijds – omgerekend – meer waard dan Apple, Google en Facebook gezamenlijk.
Foto: Wikipedia

VOC-schepen

Auto-ontslag bij Amazon


Magazijnmedewerkers van Amazon kunnen automatisch worden ontslagen als ze niet aan prestatie-eisen voldoen. Dat gebeurt zonder enige menselijke tussenkomst.
Foto: Depositphotos.com


 

Digitale lookalike

De website “Have They Faked Me?” laat je -na het uploaden van een foto van je eigen gezicht- door AI gegenereerde foto's zien van niet bestaande mensen die verrassend veel op jezelf lijken. Zo eenvoudig is het dus om jezelf na te maken in de digitale wereld. 
Foto: Depositphotos.com

Lookalikes

Metamorfose voor metrokaart

De metrokaart van Berlijn is 27 jaar oud. Reden voor Pacha Omelekhin om eens goed naar de vorm te kijken. Dat is bijzonder uitvoerig gedaan.
Foto: berlintransitmap.de

Metrokaart Berlijn
Copyright © 2019 BCE.


U kunt hier uw abonnement veranderen of opzeggen.