Copy
Automatische Portero-controle: tijdsbesparing en volledige declaraties | Bekijk hier de webversie.
BCE logo

Automatische Portero-controle: tijdsbesparing en volledige declaraties

<<Voornaam>>

Als Verpleging-, Verzorging-, en Thuiszorg (VVT) organisatie besteed je bij de instroom van nieuwe cliënten veel tijd aan de check in het systeem Portero van CIZ. Dit is geen leuke klus: het is vaak tijdrovend en vraagt speciale aandacht, maar is wel belangrijk voor een soepel en probleemloos declaratieproces. Afhankelijk van het aantal cliënten, gaat het al snel over honderden of zelfs duizenden checks per maand die per stuk een paar minuten kosten. Herkenbaar?

Wat als je deze tijd nu eens aan andere, leukere en waardevolle zaken kunt besteden? En wij je vertellen dat je deze Portero-check voortaan niet meer zelf hoeft uit te voeren voor iedere nieuwe cliënt? Maar eenvoudig en 100% foutloos kunt laten uitvoeren door onze Portero-robot?

BCE heeft een softwarerobot ontwikkeld die de Portero-check 100% automatiseert. Met deze bewezen technologie hebben wij al meerdere VVT-organisaties geholpen dit proces te versnellen. En die belofte doen we ook aan jouw organisatie.

Geen eenmalige investering, helder terugverdienmodel
BCE biedt de Portero-robot aan tegen een aantrekkelijk maandelijks bedrag, dat is gebaseerd op het aantal cliënten in jouw organisatie. Dus zonder eenmalige investering. Simpelweg een goede oplossing, die zichzelf in korte periode terugverdient: zowel in een soepel declaratieproces als in klant- en medewerkerstevredenheid. Het levert je jaarlijks tientallen uren aan vrijgekomen tijd en een foutloos proces op. Waardoor activiteiten niet meer onterecht ongedeclareerd blijven.

Benieuwd naar wat de Portero-robot voor jouw dienstverlening kan betekenen?
Plan eenvoudig zelf een online demo op een moment dat jou het beste uitkomt.
Lees hier meer over deze oplossing of neem contact op met Klaas-Jan Molendijk voor een vrijblijvend voorstel.

Bij BCE regelen we het. Punt.
Ze noemen ons niet voor niets: De meesters in digitale transformatie.
 

Email
Website BCE
BCE LinkedIn
Copyright © BCE 2020

Je ontvangt deze mail omdat je bent opgenomen in het bestand van Datacollectief onder Gezondheidzorg en specifiek Verpleeg- en Verzorg-instelling. Is deze mail niet relevant voor u, verwijder gerust en schrijf u uit voor verdere correspondentie. U kunt hier uw abonnement veranderen of opzeggen voor alle berichten van BCE.