Copy
Bedankt voor je deelname aan ons webinar. Graag delen we nog meer kennis, nieuws en downloads ter inspiratie. | Bekijk hier de webversie.
Beste <<Voornaam>>,

Bedankt voor je deelname aan ons Webinar over Robotisering (RPA) van dinsdag 16 juni. Voorheen organiseerde we regelmatig fysieke RPA courses bij ons op kantoor. Door alle corona-maatregelen zij we genoodzaakt om meer van onze kennis via webinars te delen. En dat tot grote tevredenheid! Dit gaan we dus nog veel vaker doen. Hierover lees je verder in deze RPA nieuwsbrief meer.

Wil je het webinar nogmaals terugkijken of heb je hem onverhoopt gemist? 
Hier vind je de opname, onbeperkt voor jou beschikbaar. Om terug te kijken heb je dit wachtwoord nodig: 5Z%k^5RL

Download ons nieuwste whitepaper

In de wereld van digitale transformaties vliegen de buzzwords je om de oren. Wat dacht je van AI, low-code, RPA, VR en blockchain? De verschillen lijken soms wat arbitrair, maar zijn allesbehalve dat. BCE’er Klaas-Jan zoomt in dit artikel in op low-code-applicatieontwikkeling versus Robotic Process Automation (RPA). Sommigen zien deze thema’s als concurrenten. Anderen zien RPA als ‘next step’ voor low-code… of andersom. Dit artikel heeft als doel om RPA en low-code in kristalhelder en praktijkgericht perspectief te zetten. 

Ga via deze link naar de whitepaper: 'LOW-CODE VS. RPA'

Interesse in een verdiepingsslag in praktische toepassingen van robotsoftware voor jouw branche? Tijdens dit webinar speciaal voor professionals uit de verzekeringssector, inspireren we graag met voorbeelden uit de branche.
Schrijf je hier in!

Interesse in een verdiepingsslag in praktische toepassingen van robotsoftware voor jouw branche? Tijdens dit webinar speciaal voor professionals uit de zorgsector, inspireren we graag met voorbeelden uit de branche.
Schrijf je hier in!

Het nieuwe e-mail verwerken anno 2020

Bij veel organisaties en bedrijven komen dagelijks tientallen, zo niet honderden e-mails binnen. Bijvoorbeeld van klanten die een retourzending aanmelden, sollicitanten die hun cv mailen, medewerkers die roosterwijzigingen aanvragen of een verlofaanvraag doen. Allerlei documenten komen gedurende de dag binnen en iedere mail vraagt om een correct en snel antwoord. Echter het lezen, routeren en beantwoorden ervan kost veel tijd en geld. Dit kan beter en efficiënter: door het grotendeels te automatiseren met behulp van Artificial Intelligence (AI) en Robotic Process Automation (RPA). BCE ontwikkelde: De Slimme Email Verwerker. En als je denkt dat dit alleen voor grote organisaties is weggelegd: denk dan opnieuw.

Lees hier hoe de slimme email-verwerker precies werkt én bekijk de video

Softwarerobots (RPA) maken kostbare tijd vrij van verzekeringsadviseurs

Softwarerobots maken kostbare tijd vrij van verzekeringsadviseurs Het intermediairbedrijf van een grote verzekeraar nam in 2018 onder begeleiding van BCE haar eerste softwarerobot in gebruik. Deze innovatie zorgt er voor dat de verzekeringsadviseurs zich nog meer kunnen richten op klantcontact. Hoe werkt dat precies? 
Dat lees je hier. 

Robotsoftware - door Lisa Rijksen

Automatiseren wordt binnen elke organisatie als iets vanzelfsprekends gezien, het staat niet eens ter discussie óf het nodig is of niet. Maar hoe zit dat dan met robotiseren? Voor vele kleine en middelgrote organisaties nog onbekend terrein. Als je als adviseur begint over een ‘softwarerobot’ binnen zo’n organisatie ben je direct alert op de reacties van de mensen aan tafel. Alleen het woord Softwarerobot zorgt namelijk soms al voor een frons op het voorhoofd van directie/managers door de verwachting van hoge kosten, lange doorlooptijd voor realisatie én de onwetendheid van toepasbaarheid binnen hun eigen organisatie. 
Lees hier het volledige blog van onze adviseur Lisa Rijksen
Email
Website BCE
BCE LinkedIn
Copyright © BCE 2020

U ontvangt deze mail omdat u in het relatiebestand staat van Business Case Enterpreneurs B.V. U kunt hier uw abonnement veranderen of opzeggen.