Copy
Webinar: Kunnen softwarerobots ook jouw administratieve processen verlichten? | Interview Emy Smolders over Formulebooster | Bekijk hier de webversie.

BCE helpt JGZ met zorg op afstand

De ontwikkeling rondom het Corona virus hebben de afgelopen weken vele digitale transformaties in gang gezet. Op 25 maart is door het ministerie van volksgezondheid binnen de Stimuleringsregeling E-health (SET) een extra subsidie van €50.000 per aanvraag ter beschikking gesteld voor zorg- en welzijnsorganisatie (SET Covid-19). BCE denkt graag mee in het realiseren van initiatieven. Bekijk hier meer informatie en onze ervaringen en cases in de zorg. Zo heeft BCE in samenwerking met NCJ en diverse JGZ organisaties een oplossing om zorg op afstand in de jeugdgezondheidszorg te realiseren. Ouders hebben toenemende behoefte aan advies, bevestiging of geruststelling op het gebied van opvoeden en opgroeiende kinderen. In Corona-tijden neemt deze behoefte alleen maar toe en men zoekt naar digitale kanalen die hierbij kunnen helpen. 
Lees hier het volledige artikel

Webinar: Kunnen softwarerobots ook jouw administratieve processen verlichten?

Robotsoftware, ofwel Robotic Process Automation (RPA), is een nieuwe technologie die veel repeterend werk in bedrijfsprocessen kan overnemen. Een werknemer die nooit ziek is, nooit klaagt over vervelende klusjes en ook nog eens sneller werkt dan een mens ooit zou kunnen. Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe robotsoftware jouw administratieve processen kan verlichten? Welke klanten wij al hebben ontzorgd met deze technologie? En hoe je zo’n project aanpakt? Ivo Beniest en Klaas-Jan Molendijk vertellen er alles over in hun webinar op dinsdag 12 mei.
Schrijf je hier in!

Interview: Met techniek de uitdagingen de baas in de markt van ondernemende  netwerken

Veel organisaties willen inzicht in hun organisatie als partner in samenwerking: wat maakt nou een goede formule? Welke aspecten en indicatoren zijn belangrijk en waarop kun je als ondernemersverband dus het beste sturen om concurrentievoordeel te behalen en innovatiekracht te ontwikkelen? Deze vragen beantwoordt Formulebooster, een tool die BCE samen met Emy Smolders heeft ontwikkeld. Een onderzoekstool gericht op bestaande netwerken die inzicht willen om meer te kunnen groeien, innovatiekracht te ontwikkelen en concurrentievoordeel te behalen. Hoe vertaal je een complex onderzoek én bedrijfskundig advies naar een pragmatische tool? Emy Smolders licht in dit interview toe wat de uitdagingen zijn in de branche en hoe zij haar idee tot een mooi product zag worden in samenwerking met BCE.
Ga hier naar het volledige interview.

Automatiseer eenvoudig en 100% foutloos de Portero-check

De Portero-check is geen leuke klus: het is vaak tijdrovend en vraagt speciale aandacht, omdat je in een apart webportaal moet inloggen. Afhankelijk van het aantal cliënten, gaat het al snel over honderden of zelfs duizenden checks per maand die per stuk een paar minuten kosten. Wat als je deze tijd nu eens aan andere, leukere en waardevolle zaken kunt besteden? En wij je vertellen dat je deze Portero-check voortaan niet meer zelf hoeft uit te voeren voor iedere nieuwe cliënt? Maar eenvoudig en 100% foutloos kunt laten uitvoeren door onze Portero-robot?  
Lees hier meer.

Beschik altijd en overal over een volledig en betrouwbaar digitaal kind dossier in KD+

Als JGZ- en GGD- organisatie is het bijhouden van het digitale kind dossier in KD+ een dagtaak. Voor ieder bezoek aan het ziekenhuis wordt immers een brief gestuurd, die aan het dossier moet worden toegevoegd. Een belangrijke taak omdat een onvolledig dossier ervoor zorgt dat het zorgproces minder soepel verloopt. 
Het verwerken van brieven in KD+ is eentonig en saai werk. BCE heeft een KD+ softwarerobot ontwikkeld die het verwerken van ziekenhuis brieven automatiseert: De robot haalt de brief op uit de mail, hangt deze aan het dossier en informeert daarnaast ook de arts en consultatiebureaus van de nieuwe correspondentie. Met deze bewezen technologie hebben wij al meerdere JGZ- en GGD-organisaties geholpen dit proces te versnellen.
Lees hier meer.

Robotsoftware - door Lisa Rijksen

Automatiseren wordt binnen elke organisatie als iets vanzelfsprekends gezien, het staat niet eens ter discussie óf het nodig is of niet. Maar hoe zit dat dan met robotiseren? Voor vele kleine en middelgrote organisaties nog onbekend terrein. Als je als adviseur begint over een ‘softwarerobot’ binnen zo’n organisatie ben je direct alert op de reacties van de mensen aan tafel. Alleen het woord Softwarerobot zorgt namelijk soms al voor een frons op het voorhoofd van directie/managers door de verwachting van hoge kosten, lange doorlooptijd voor realisatie én de onwetendheid van toepasbaarheid binnen hun eigen organisatie. 
Lees hier het volledige blog van onze adviseur Lisa Rijksen

Download ons nieuwste whitepaper

In de wereld van digitale transformaties vliegen de buzzwords je om de oren. Wat dacht je van AI, low-code, RPA, VR en blockchain? De verschillen lijken soms wat arbitrair, maar zijn allesbehalve dat. BCE’er Klaas-Jan zoomt in dit artikel in op low-code-applicatieontwikkeling versus Robotic Process Automation (RPA). Sommigen zien deze thema’s als concurrenten. Anderen zien RPA als ‘next step’ voor low-code… of andersom. Dit artikel heeft als doel om RPA en low-code in kristalhelder en praktijkgericht perspectief te zetten. 

Ga via deze link naar de whitepaper: 'LOW-CODE VS. RPA'
Email
Website BCE
BCE LinkedIn
Copyright © BCE 2020

U ontvangt deze mail omdat u in het relatiebestand staat van Business Case Enterpreneurs B.V. U kunt hier uw abonnement veranderen of opzeggen.