Copy
Email niet goed leesbaar? Open dit bericht in je browser.
Uitnodiging bijeenkomst 8 oktober 'Meer Rendement door Workflow Automatisering'

Op woensdag 8 oktober organiseren Media Alliantie, CMBO en GTSC bij Wifac in Mijdrecht een bijeenkomst over workflow automatisering.
Workflow automatisering is een noodzaak voor grafische ondernemingen als ze willen inspelen op de trend naar een kleinere orderomvang, meerdere bestelmomenten en variatie in opdrachten. De afgelopen jaren zijn er veel praktische en relatief goedkope tools op de markt gekomen, die onderling ook weer aan elkaar ‘geknoopt’ kunnen worden om verschillende typen werkstromen naast elkaar uit te voeren. In deze bijeenkomst gaan we onder leiding van Albert Noppen (Media Alliantie) in op het slim inrichten en automatiseren van grafische workflows.
 
Na een Inleiding op het thema door Albert Noppen, zal Wim van Dijk (Wifac) ingaan op de randvoorwaarden voor het succesvol automatiseren van de grafimedia workflow. Welke competenties zijn er nodig en hoe pak je een grafimedia automatiseringstraject effectief aan? Daarnaast worden er een aantal voorbeelden van succesvolle implementaties bij toonaangevende bedrijven binnen de grafimedia industrie behandeld. Aansluitend wordt het Crossroads automatisering community platform toegelicht, waar ervaringen en inzichten over workflow worden uitgewisseld en diverse tips zijn te vinden.
 
De praktijkcase die gepresenteerd zal worden is van Grafenia, dat een turbulente groei heeft doorgemaakt met behulp van een optimaal geautomatiseerde workflow. Grafenia past workflow automatisering onder andere toe om het verwerken van orders via verschillende webshops te optimaliseren. De vele kleine orders zorgen anders voor een lastig te beheersen chaos die onnodige kosten met zich meebrengt. Tijdens de presentatie wordt ingegaan op de manier waarop de automatisering heeft geleid tot het huidige zakelijke succes van Grafenia en de overwegingen die daaraan ten grondslag lagen. Voor technische vragen hierover is de workflow expert van Wifac aanwezig.
 
Automatisering kan op verschillende manieren worden aangepakt: de strategie en manier van werken van het bedrijf, de eisen en wensen van de klanten en het tijdsframe waarin naar een oplossing gestreefd wordt kunnen allemaal leiden tot een andere aanpak. Four Pees is een Belgische leverancier van verschillende tools voor de automatisering van grafische workflows. Tom Peire, CEO van Four Pees, zal uitleggen waarom ze verschillende tools op de markt brengen en hoe die elk een fundamenteel andere aanpak van het automatiseringsproces mogelijk maken.
 
Waar: Wifac, Nijverheidsweg 7-9, 3641 RP Mijdrecht
 
Hoe laat: We starten om 16.00 uur (ontvangst vanaf 15.30 uur). Vanaf ca. 18.00 is er een netwerkborrel.

Let op: deze bijeenkomst vindt bij uitzondering niet op donderdag plaats, maar op woensdag.
 
Aanmelden: Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via de website van CMBO, op de pagina van het evenement, na te zijn ingelogd. Als je dit niet eerder hebt gedaan moet je je eerst eenmalig registreren als bezoeker van de website, rechtsboven op de pagina van het evenement. Je kunt je ook aanmelden door middel van een e-mail aan info@cmbo.nl, onder vermelding van ‘Workflow automatisering’.
 
Ons postadres:
Postbus 107
1900 AC Castricum
 
Is deze mail interessant voor een collega of relatie, stuur deze dan door

Je krijgt dit bericht omdat je hebt aangegeven mail te willen ontvangen van CMBO.
Om af te melden voor deze nieuwsbrief klik hier
Werk je online profiel bij 
(C) 2014 cmbo Alle rechten voorbehouden
Email Marketing Powered by Mailchimp