Copy
Gränslösa Möten
Nyhetsbrev nummer 3/2015
View this email in your browser
Välkommen till en gränslöst bra sommar

Gränslösa Möten har utvecklats fantastiskt genom alla nya möten som uppstått under året, det syns tydligt att idén med Gränslösa Möten gör skillnad. Mycket arbete har gjorts, Prova-på-dagen den 22 maj gav med all tydlighet prov på vilken kvalitet och kraft det finns i gruppen. Den 4 juli släpps information om konceptet samt de 101 platserna till Gränslösa Mötens landslag.
 
Missa inte vårt evenemang den 6 augusti – en ny mötesplats håller på att etableras under Seglarveckan i Båstad med hållbarhet, mångfald och prestationer i fokus. Läs mer om detta nedan.

Gränslösa Möten önskar alla en riktigt trevlig sommar!
Frukostträff och Näringslivsdag under Seglarveckan

Gränslösa Möten hissar segel under Seglarveckan i Båstad den 6 augusti.

Vi inleder med en frukostträff i nyrenoverade Villa Abelin, Norrviken, där Gränslösa Mötens lagkapten Kenth Hultqvist bjuder på en inspirerande morgon. Läs mer och anmäl dig här.

Efter lite segling och gemensam lunch börjar näringslivsdagen Expect a better tomorrow med några av Sveriges främsta personligheter på Hotel Skansen. Vad säger du om att få inspireras av samhällsentreprenören Dan Olofsson, ta del av värdefulla erfarenheter från Sigmas vd Lars Kry, få ny kunskap av föreläsaren och författaren Jana Söderberg, lyssna på VM-guldmeriterade Kenth Hultqvists klokskap, ta del av bandy- och seglingsmästaren Jonas Claessons inspiration samt träffa en av Sveriges främsta idrottsprofiler, VM94-hjälten Kennet Andersson. Claes Andersson från Viasat är vår moderator.

BusinessSail-bussar avgår från Helsingborg och Halmstad. Boka biljetter NU på info@granslosamoten.se, de kommer att ta slut. Hela programmet hittar du här.
Gränslös succé den 22 maj

Premiären för Gränslöa Möten den 22 maj på Vallens Säteri utanför Laholm blev en succé. 101 förväntansfulla gäster fick en introduktion av konceptet, som syftar till bättre prestationer och nya affärsmöjligheter. Dagens föreläsare var bandyprofilen Kenth Hultqvist, Henrik Mitelman från Dagens Industri och lyckoforskaren Erik Fernholm.

Den mediala bevakningen var också god. Bjäreliv, Radio Båstad, Laholms Tidning, Hallandsposten samt Syd- & Västsveriges affärstidning rapporterade om eventet. Läs pressklipp här.
Kenny Jönsson, Henrik Mitelman, Carolina Söderman, Bo Nilsson, Erik Fernholm och Kenth Hultqvist.
Tack till Ateljé Lena Photography Ängelholm.
Gränslösa möten 22 maj
Se Radio Båstads reportage från Gränslöa Möten 22 maj!
Sommarens mest gränslösa fest

Älskar du 70- och 80-talsmusik? Då ska du boka in kvällen den 22 juli i kalendern.
 
Happy House har dragit fullt hus överallt. Några av Sveriges främsta musiker spelar klassiska låtar från 70-80-talet såsom Bruno Mars, Jackson 5, Earth Wind and Fire med flera. Räkna med ett disco inferno på dansgolvet!
 
En helt unik dance and dining kväll i goda vänners sällskap i nyrenoverade Villa Abelin. Det blir en historisk kväll och en nystart för de klassiska festerna på Norrviken.
  • Välkomstdrink, en för kvällen discoinspirerad Bjäremeny samt underhållning utöver det vanliga. Pris per person 695:-
  • PleasureBussen hämtar i Halmstad, Laholm, Helsingborg och Ängelholm. Pris per person T/R 130:-
Mer info och biljetter.
Vi gratulerar Henrik Mitelman som rankas tvåa bland landets samtliga ekonomijournalister för sitt arbete som krönikör på Dagens Industri.

Henrik är moderator och föreläsare i Gränslösa Möten. Läs mer om utmärkelsen här.

Om Gränslösa Möten
Vi vill skapa tillväxt och utveckling genom att erbjuda intressanta mötesplatser och prestationsmodeller för personer med olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser. Vi suddar ut de traditionella gränserna mellan olika kommuner, branscher och kulturer. Det är just mixen och mångfalden som kommer att bli morgondagens konkurrensfördel.

Kontakt
Bo Nilsson: 070-527 61 12
info@granslosamoten.se
www.granslosamoten.se

Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Share
Tweet
Forward
Share
unsubscribe from this list