Copy

Bäst på möten som får hållbarhet att hända

Nyhetsbrev nummer 5/2018
View this email in your browser

Hållbara affärer i Almedalen

Tisdag den 3 juli arrangerar SPP, A Sustainable Tomorrow och The New Division ett gemensamt seminarium med efterföljande mingel i Almedalen.

Här får du lyssna till hur kraftfull hållbarhetskommunikation kan skapa engagemang och bli en katalysator för positiv förändring. Jakob Trollbäck berättar storyn bakom kommunikationen och den grafiska profilen för FN:s 17 Globala hållbarhetsmål.

Vad: Seminarium och mingel
Medverkande: Staffan Hansén (vd SPP), Jakob Trollbäck (grundare The New Division), Catarina Rolfsdotter-Jansson (innehållsansvarig A Sustainable Tomorrow) och Bo Nilsson (grundare A Sustainable Tomorrow)
När: Tisdag 3 juli kl 16:00 till 18:00
Plats: Säcken 7 – SPP/Storebrands trädgård bredvid Botaniska trädgården

Är du intresserad av detta evenemang? Det finns ett begränsat antal platser, kontakta oss på info@granslosamoten.se så hjälper vi dig att boka i mån av plats.
Läs färsk intervju med Staffan Hansén i Dagens Industri: Börsbolagen missar att ställa hållbarhetskrav

Save the date: Fredrik Reinfeldt medverkar på
A Sustainable Tomorrow i Helsingborg


Vi är stolta över att presentera Fredrik Reinfeldt som keynote speaker på framtids- och hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow i Helsingborg den 20 september 2018.

– Jag är glad att få medverka för tredje gången. Det är inspirerande att A Sustainable Tomorrow arbetar med FN:s globala hållbarhetsmål och agerar i dess anda, säger Fredrik Reinfeldt.
Inspirationsfilm om A Sustainable Tomorrow Helsingborg.

Se vår nya film!

Intervjuer med Staffan Hansén (SPP), Hannah Stanton (Agenda 2030-delegationen), Laura Storm (The Regenerators), Eric Singler (BVA Nudge Unit & PRS IN VIVO), Lars Wiigh (IBM) och Catarina Rolfsdotter-Jansson. Fler filmer och uttalanden om A Sustainable Tomorrow hittar du här.
För senaste nytt, följ oss gärna på:
Facebook
YouTube
Instagram
LinkedIn

Hållbarhetskonferens sår frön till nya samarbeten


Den 15 juni anordnades hållbarhets- och framtidskonferensen A Sustainable Tomorrow på Malmö Live. Eventet lockade 175 personer från näringsliv, offentlig sektor, civilsamhälle och akademi. Syftet med konferensen är att inspirera till fler hållbara samarbeten och nya affärsmöjligheter.

Läs vårt pressmeddelande här.

Dataskyddsförordningen (GDPR)


Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) gäller i hela EU sedan den 25 maj 2018. Den innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter och ersatte svenska personuppgiftslagen (PuL).

I samband med våra nyhetsbrevsutskick lagrar vi endast namnet på ditt företag/organisation samt ditt förnamn, efternamn och e-postadress. Vi lämnar inte ut denna information till tredje part.

Om du inte vill ha vårt nyhetsbrev kan du när som helst avregistrera dig via länken "unsubscribe from this list" som återfinns längs ned i varje utskick.

Klicka här för mer information om dataskyddsförordningen.

A Sustainable Tomorrow (AST) är en modern mötesplats, både digital och fysisk. Vi tillhandahåller verktygen för att möta framtiden på bästa sätt genom att sammanföra personer som normalt inte möts i vardagen. Vi arrangerar konferenser, workshops och utbildningar med såväl svenska som internationella föreläsare och coacher. Allt med utgångspunkt från de 17 Globala målen för hållbar utveckling där vi konkret hjälper dig och ditt företag eller organisation att uppnå resultat. Vi bidrar till en mer hållbar morgondag och skapar nya affärsmöjligheter genom samarbeten.

Vi önskar dig en trevlig sommar!

Bo Nilsson: 070-527 61 12
bo@granslosamoten.se

Catarina Rolfsdotter-Jansson
catarina@granslosamoten.se

Frida Wiklund
frida@asustainabletomorrow.se

www.asustainabletomorrow.se