Copy
Gränslösa Möten
Nyhetsbrev nummer 1/2015
View this email in your browser
Gränslösa Möten skapar nya relationer på vägen...

Gränslösa Möten är ett nytänk inom nätverk och mötesplatser. Vi ska inte ersätta eller ta över någon annans roll, vi vill bara fylla ett behov av att komma i kontakt med bättre och intressanta nätverk med andra erfarenheter, tänk och kulturer.

Vi kopplar samman dig med nya nätverk, alltid med affärsnyttan i fokus. Vi rör oss över de osynliga gränserna som finns överallt, har du sett de osynliga gränserna i din värld?
Gränslösa Möten 22 maj med Henrik Mitelman
 

Gränslösa Mötens vårträff kommer att arrangeras med ett aktuellt tema och intressanta personligheter, inspirerande föreläsning, dynamiska diskussioner och goda förebilder. Allt i en unik sammansättning under ingen mindre än Henrik Mitelmans engagerade ledning.

BusinessBussen gör resan till en upplevelse och skapar nya relationer på vägen.
Kalender

30 mars: Från dröm till handling på Hotel Skansen

Gränslösa Möten arrangerar ett möte med skola och näringsliv där en av Sveriges främsta föredragshållare, Jana Söderberg, presenterar ett nytt program för att öka ungdomars tilltro och förmåga att kunna påverka sin liv. En utveckling av denna modell har tagits fram för näringslivets ledare och chefsutbildning som även presenteras i en workshop.

8 maj: Företagardagarna på Lindab Arena i Ängelholm
Gränslösa Möten medverkar med moderator och inspirerande gäster på scenen under temat att leda sig själv, andra och sitt företag. En dag full av nya relationer, spännande möten, inspirerande föredrag och överraskningar - Företagardagarnas 10-årsjubileum till ära. På scen ser vi bland andra Carolina Gynning, Johan Wendt och Olle Sarri. BusinessBussen står vid entrén och välkomnar dig att uppleva framtidens mötesplats.


Foto: Charlotte T Strömwall

28 juni-5 juli: Almedalen
Gränslösa Möten kommer att medverka och bidra med sitt nytänkande koncept på en av Sveriges främsta mötesplatser, Almedalen. BusinessBåten går till Gotland.


Foto: Wikimedia Commons

22 juli: Happy House Dance Party i Norrviken
Gränslösa Möten skapar historia! Var med och invig nya Villa Abelin med ett välmeriterat 8-mannaband under ledning av energisprakande Morgan "Mojje" Johansson. En magisk danskväll med gamla godingar som Disco Inferno, Earth Wind and Fire, Jackson Five med mera. En magisk kväll för såväl gamla som nya vänner. PleasureBussen skapar glädje och förväntningar på vägen.6 augusti: Dragon European Championship
Gränslösa Möten arrangerar en näringslivsdag dagen före EM-finalen i Drake. En dag för nya relationer, inspirerande föreläsningar, spännande seglingsprofiler och inte minst välkända artister till Aftersail. Business and pleasure. BusinessBussen gör resan enklare och lönsammare. Välkomna till seglarveckan i Båstad!18-20 september: Elitidrottsmässan på Stockholms stadion
Gränslösa Möten var arkitekten bakom Sveriges mest hedrande uppdrag 2014 - VM94 jubileumsmatchen 29 juni. Genom sitt nätverk och kunskap att arrangera annorlunda evenemang bidrar Gränslösa Möten med föreläsare och meriterade idrottsprofiler under Elitidrottsmässan på Stockholms stadion.

5 oktober: Kulturmässan i Malmö
Gränslösa Möten medverkar till nya möten mellan näringslivet och kulturlivet i regionen. Det sker på nya arenor och genom nya tankebanor. Intressanta mötesforum och nytänkande föreläsare. BusinessBussen flyttar gränser och hjälper miljön.

19 november: Näringslivsdagen i  Laholm
Gränslösa Möten bidrar med moderator och föredragshållare till denna välbesökta dag i en av Sveriges främsta företagarkommuner. Inspiration, nya relationer samt kunskap bidrar till fruktsamma möten.

Besök vår hemsida för mer information.
Samarbetspartners, partners och sponsorer

Möjligheten att bli samarbetspartner, partner eller sponsor öppnar den 8 maj, då konceptet lanseras på Företagardagarna i Ängelholm. Gränslösa Möten är en del av evenemanget och har en monter i utställningshallen.

Om Gränslösa Möten
Genom sitt unika nätverk och kunskap om att arrangera speciella evenemang skapar Gränslösa Möten nya möjligheter för olika nätverk att samverka över gränserna.

Vi vill överraska och skapa något annorlunda, hela tiden med er affärsnytta i fokus. Vi har en dröm att 2019 skapa ett evenemang som aldrig gjorts i Sverige - Yes we can!

Kontakt
Bo Nilsson: 070-527 61 12, info@granslosamoten.se
www.granslosamoten.se

Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Share
Tweet
Forward
Share
unsubscribe from this list