Copy
Gränslösa Möten
Nyhetsbrev nummer 6/2016

View this email in your browser
Hej

21 dagar kvar till en av Sveriges främsta näringslivsdagar 2016! Kattis Ahlström, Fredrik Reinfeldt och John Hope Bryant på scenen den 4 augusti. För de flesta av oss är detta en upplevelse av karaktären "once in my business lifetime". Lyssna aktivt – bättre omvärldsanalys och genomtänkta framtidsscenario får du inte någon annanstans.

Nu släpper vi även ett antal biljetter till en privat välgörenhetsmiddag den 4 augusti tillsammans med våra hedersgäster H.K.H. Prinsessan Sofia samt John Hope Bryant. En helkväll med underhållning av Jessica Folcker, Linda Lampenius, Fredrik Benedict Nybladh och Mollie Lindén. Allt i en unik miljö tillsammans med gränslösa människor. Köp biljett via info@granslosamoten.se eller Båstad Resebyrå 0431-750 75. Först till kvarn gäller.

A sustainable tomorrow boka din plats idag

Skarpa framtidsanalyser och kreativa diskussioner med Fredrik Reinfeldt och John Hope Bryant under ledning av moderatorn Kattis Ahlström. Nu är det inte långt kvar till näringslivsdagen A Sustainable Tomorrow i Båstad den 4 augusti.

Datum: 4 augusti
Tid: 09.00-14.00 (inkl. lunch)
Plats: Hotel Skansen, Båstad
Pris: 2850 kr + moms/person
Biljettköp och anmälan: info@granslosamoten.se

A Message From John Hope Bryant - Sweden
Klicka här för en personlig hälsning från ingen mindre än John Hope Bryant!
Nu släpps biljetter till en helt unik välgörenhetsmiddag 4/8
Kvällen den 4 augusti anordnar vi en sprakande galamiddag i vackra Norrviken. Under kvällen anordnas en auktion till förmån för Project Playground som hjälper utsatta barn och ungdomar. Deras generalsekreterare Daniel Madhani och hedersodförande H.K.H. Prinsessan är båda på plats. Det är även vår amerikanska hedersgäst John Hope Bryant.

Agneta Sjödin är kvällens konferencier. För underhållningen står Jessica Folcker, Mollie Lindén samt Linda Lampenius med sångaren
Fredrik Benedict Nybladh och pianisten Carina E Nilsson. Kvällens meny är inspirerad av Bjärehalvöns smaker.

Datum: 4 augusti
Tid: 18.30-02.00
Plats: Norrviken, Båstad
Klädsel: Smoking
Pris: 1900 kr, inkl moms/person

Biljettköp och anmälan: info@granslosamoten.se
Gränslösa Möten är partner till Seglarveckan i Båstad som äger rum den 1-7 augusti. Högklassiga seglingstävlingar och aktiviteter för hela familjen.
Gränslösa Möten släpper sin första podcast med Jan Carlzon & Jana Söderberg

En unik podcast om hållbart ledarskap, ett inspirerande samtal med djup och mening.

Jan Carlzon, en av Sveriges absolut främsta ledare, författare till Riv Pyramiderna och utsedd till nr 2 i Manpowers undersökning Drömchefen 2016 (!) efter Ingvar Kamprad. Här intervjuas han av Jana Söderberg som coachar både företag och privatpersoner. Det blir även en diskussion om framtiden med nästa generation som representeras av Elinor Samuelsson och Isaac Nilsson.

Nedan kan du se en trailer med kommentarer från Janne & Jana direkt efter inspelningen.
Riv Pyramiderna med Jan Carlzon

Om Gränslösa Möten
Vi vill skapa tillväxt och utveckling genom att erbjuda intressanta mötesplatser och prestationsmodeller för personer med olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser. Vi suddar ut de traditionella gränserna mellan olika kommuner, branscher och kulturer. Det är just mixen och mångfalden som kommer att bli morgondagens konkurrensfördel.

Vi har en vision om att 2019 skapa ett gränslöst evenemang som aldrig tidigare gjorts i Sverige, vi kallar det Yes we can!

Kontakt
Bo Nilsson: 070-527 61 12
info@granslosamoten.se
www.granslosamoten.se


Tack till våra partners Radio Båstad, DigiFactory, Printa PR, Syd- & Västsveriges affärstidning, Bjäreliv, KB Media, Dekorcenter, Hotel Skansen, Comotion, audio teknik och Veinge Tryckeri för hjälp med sommarens evenemang.

Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Share
Tweet
Forward
Share