Copy

Bäst på möten som får hållbarhet att hända

View this email in your browser
Nyhetsbrev 2/2020

Digilogt – det bästa av två världar

Var du än befinner dig den 16 september kan du vara i Helsingborg!

Digilog konferens A Sustainable Tomorrow 16 september
Du väljer som deltagare hur du vill medverka: Digitalt, fysiskt eller både och.

Årets tema är Klimatledarskap, vilket är viktigare och mer aktuellt än någonsin. Kombinerat med det alla tänker på effekterna av Covid-19 samt USA-valets påverkan. Ingen är mer uppdaterad och erfaren att tala om detta är tidigare statsministern Fredrik Reinfeldt. Den 1 september släpps hans nya bok om USA-valet, Ödesvalet, och den 16 september medverkar han som keynote speaker på vår konferens för femte året i följd.

Digilog-erbjudande
Du kan delta på konferensen digitalt i grupp eller som individ var du än befinner dig i världen. Vi erbjuder även olika deltagarpaket för företag. Konferensen sänds live från Dunkers kulturhus. Deltagare på plats är huvudpartners, talare samt innehavare av fysiska biljetter. Samtliga deltagare, både fysiska och digitala, har tillgång till program, kontaktuppgifter, övrig information samt kommunicerar före, under och efter via vår app AST MeetAPP GO.

Det ingår även en digital AW någon vecka före konferensen för alla anmälda i Sverige med skaparen av FN:s grafiska profil och kommunikation för de Globala målen, Jakob Trollbäck. Inspireras, möt människor från olika delar av landet, samla dina kollegor och skapa er egen hållbarhets-kickoff. Ett utmärkt tillfälle att ladda upp tillsammans inför den 16 september i ett annorlunda och inspirerande format.

Boka din biljett nu
  • Fysisk biljett till konferensen på Dunkers kulturhus där presentationer och livestreaming genomförs med talare, huvudpartners och inbjudna gäster, 4900 SEK + moms per person (lunch, fika och en AW på plats ingår).
  • Digital biljett till livestreamingen för privatpersoner och småföretagare, 519 SEK + moms per person.
  • Digitalt partnerpaket där företaget erbjuds obegränsat antal platser till livestreaming, samt eftersändning under en månad, 19.019 SEK + moms.
Program 16/9
Boka biljett

Fredrik Reinfeldts omvärldsanalys,
viktigare än någonsin

Foto: Peter Knutson
"När världen skulle behöva globala svar som allra mest faller vår rådande världsordning isär och inåtvänd nationalism blir redskapet som möjliggör framväxten av Strongmen. Vi går från gemensamma svar och ansträngningar för att möta klimathot och rådande pandemi till nationella svar som ofta kommer i konflikt med varandra, eller rena förnekanden av problemen. I höst, den 3 november, avgör det amerikanska folket vem som ska vara USA:s president de kommande fyra åren. Det kommer att avgöra i vilken riktning rådande utveckling rör sig. Kan världen hitta tillbaka till gemensamma svar, och hur kommer de i så fall att se ut? Jag ser framemot att för femte gången tala under hållbarhets- och framtidskonferensen A Sustainable Tomorrow." Fredrik Reinfeldt, Sveriges statsminister 2006-2014

Climate Action News

Tillsammans med We Don't Have Time, det världsledande sociala nätverket för klimataktion, har vi intervjuat elva personer med internationellt perspektiv på krishantering, förändring, klimatfrågan och Covid-19. Programmet heter Climate Action News One-on-one och sänds varje fredag kl 15.00 till och med 24 juli.

På vår hemsida hittar du de publicerade avsnitten med John Hope Bryant, Laura Storm, Jan Eliasson, Jakob Trollbäck och Sophia Mathur.

Kommande avsnitt
19 juni: Mindy Lubber
26 juni: Anders Wijkman
3 juli: Stuart Scott
10 juli: Carl Fredrik Sammeli
17 juli: Nasreen Al-Amin
24 juli: Bertrand Piccard

Vår huvudpartner Resurs bidrar till
en hållbar livsstil

Läs vår intervju med Eva Brike, HR- och hållbarhetschef på Resurs Holding. Företagets hållbarhetsarbete omfattar många sociala och ekonomiska aspekter som bidrar till en hållbar livsstil. En grundläggande del är ansvarsfull kreditgivning.

Huvudpartners 2020

Bli partner
För senaste nytt, följ oss gärna på:
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Instagram Instagram
LinkedIn LinkedIn

A Sustainable Tomorrow är bäst på möten som får hållbarhet att hända. Vi ser till att personer med olika bakgrund lär känna varandra och utvecklar samarbeten som ger mervärden för individer, företag och samhälle. Näringslivet är en viktig motor för hållbar utveckling. Hållbara affärer kan driva på omställningen och ge kraft åt andra samhällsaktörer.

A Sustainable Tomorrow har den erfarenhet och kompetens som krävs för att arrangera konferenser, workshops och utbildningar med de främsta nationella och internationella föreläsarna och coacherna. Allt med utgångspunkt från de 17 Globala målen för hållbar utveckling där vi konkret hjälper dig och ditt företag eller organisation att uppnå resultat. Vi bidrar till en mer hållbar morgondag och skapar nya affärsmöjligheter genom samarbeten.


E-post: info@asustainabletomorrow.se
Webb: www.asustainabletomorrow.se