Copy

Bäst på möten som får hållbarhet att hända

Nyhetsbrev nummer 9/2018
View this email in your browser
A Sustainable Tomorrow har genomfört fem hållbarhets- och framtidskonferenser sedan 2015 med stor uppmärksamhet. De Globala målens växande genomslag i företagens verksamhet samt kopplingen till samhällsutvecklingen har tydliggjort behovet av nya hållbara samarbeten, såsom mål nummer 17 beskriver. Här har A Sustainable Tomorrow en unik position i Sverige.
 
Vi har erfarenheten, kompetensen, organisationen samt motivationen till att öka takten i hållbarhetsarbetet tillsammans med er.
 
För 2019 söker vi huvudpartners, partners, ansvarig projektledare, volontärer och regionala samarbetspartners.
 
Kontakta oss idag om du vill vara en del av A Sustainable Tomorrow 2019!

A Sustainable Tomorrow Helsingborg i bilder

Den 20 september anordnades hållbarhets- och framtidskonferensen A Sustainable Tomorrow i Helsingborg. 200 personer samlades för att diskutera hur man kan stärka regionens hållbarhetsarbete genom att använda de Globala målen och tvärsektoriell samverkan. Läs vår pressrelease här.
Deltagarna fick lyssna till Fredrik Reinfeldt, Hannah Stanton (medlem i regeringens Agenda 2030-delegation) och Jakob Trollbäck (upphovsperson till formspråket för de Globala målen). Dessutom panelsamtal om hållbar stadsutveckling.
Hållbarhet förenar: idrottshjältar, företagsledare och ideella organisationer.
Pausyoga, presskonferens och massor av nya kontakter!

Filmer från A Sustainable Tomorrow Helsingborg

En sammanfattning av dagen
Fredrik Reinfeldt, Staffan Hansén (SPP), Philip Warkander (Lunds universitet) och Jakob Kiefer (regeringens CSR-ambassadör)
Hannah Stanton (Agenda 2030-delegationen), Linda Bjernstål (grundare Flygstolen.se), Mohammed Rabani (Fryshuset) och Fredrik Reinfeldt
Några av våra partners: Woody och Lindéngruppen
Kreativ workshop utifrån de Globala målen

Vad tar du med dig från A Sustainable Tomorrow Helsingborg?


– Det är oerhört viktigt för klimatagendan att se både de stora rörelserna och den lokala förankringen. Vi behöver globala lösningar, men vi lever våra liv lokalt. Det är självklart, men vi behöver hela tiden påminnas om det. A Sustainable Tomorrow i Helsingborg gjorde just det på ett mycket bra sätt, samtidigt som jag träffade många intressanta människor.
Carl Henrik Josephson, Communication Lead Climate, Inter IKEA

Engagemanget jag och mina kollegor upplevde som vi nu ska ta vara på och använda till att bland annat sprida information om de globala målen för hållbar utveckling samt hur vi kan bidra till målen inom vår organisation.
Cecilia Andersson, Hållbarhetsstrateg, Öresundskraft

– Ett fantastiskt arrangemang med engagerade deltagare och bra talare, vilket resulterade i många intressanta diskussioner och bra nätverkande. Talarna gav mig nya insikter och perspektiv i viktiga hållbarhetsfrågor som jag har nytta av i mitt arbete.
Thomas Bergmark, Sustainability Manager, KAABS Nordic AB

Läst i media


Här kan du läsa artiklar om A Sustainable Tomorrow Helsingborg:
För senaste nytt, följ oss gärna på:
Facebook
YouTube
Instagram
LinkedIn
Sustainability matters - intervju med Sven Kristensson, vd och koncernchef för Nederman

Tusen tack till våra partners!

A Sustainable Tomorrow är en modern mötesplats, både digital och fysisk. Vi tillhandahåller verktygen för att möta framtiden på bästa sätt genom att sammanföra personer som normalt inte möts i vardagen. Vi arrangerar konferenser, workshops och utbildningar med såväl svenska som internationella föreläsare och coacher. Allt med utgångspunkt från de 17 Globala målen för hållbar utveckling där vi konkret hjälper dig och ditt företag eller organisation att uppnå resultat. Vi bidrar till en mer hållbar morgondag och skapar nya affärsmöjligheter genom samarbeten.

E-post: info@asustainabletomorrow.se
Webb: www.asustainabletomorrow.se