Copy

Bäst på möten som får hållbarhet att hända

View this email in your browser
Nyhetsbrev 3/2020

Köp din digiloga biljett idag

Välkommen till vår hållbarhets- och framtidskonferens den 16 september som livesänds på ett antal lokala hubbar runt om i landet (se platser nedan) tack vare ett samarbete med det världsledande sociala klimatnätverket We Don’t Have Time. Årets tema är klimatledarskap, här följer programmet:

08.30 Inledningstal

08.45 Rebecka Carlsson, hållbarhetsentreprenör som är utbildad vid Singularity University på NASA Research Park i USA, talar om exponentiell klimatomställning. Hur kan vi använda befintliga och nya teknologier för att lösa företags och samhällets utmaningar?

09.40 Svante Axelsson, Regeringskansliet, nationell samordnare för Fossilfritt Sverige, talar om hur vi ställer om till ett fossilfritt och mer hållbart samhälle

10.20 Kaffe och mingel

10.50 Jakob Trollbäck, grundare av The New Division, talar om The 1.5°C Business Playbook

11.10 Goda exempel på klimatledarskap från Akea, Resurs Bank, Skanska, SPP och Einride

12.00 Fredrik Reinfeldt, Sveriges statsminister 2006–2014, gör en omvärldsanalys med fokus på effekterna av Covid-19 samt USA-valets påverkan

*13.00-16.30 Lunch och workshops (*eftermiddagens program varierar mellan olika hubbar)

Boka digilog biljett – endast 649 kronor

Digiloga biljetter till livestreaming kostar 649 SEK, inklusive moms. Välj mellan nedanstående hubbar (platser). Vid biljettbokning får du en bekräftelse samt betalningsinstruktion.

Båstad
Hotel Skansen
Scala Biografen
Svenska kyrkan, Västra Karup

Helsingborg
Competensum
HETCH
Mindpark
Verapark

Hässleholm
Statt

Landskrona
Weibullsholm

Lund
Mindpark
 
Malmö
Botildenborg
Mindpark (Hyllie)
Återbruket Mobilia

Stockholm
Global Utmaning Norrsken

Ystad
Ystad Studios Visitor Center

Åstorp
Lydinge Resort

Vill du arrangera en publik hubb för livestreaming av vår hållbarhetskonferens den 16 september? Vi söker framförallt hubbar i nya områden/städer. Vid intresse, vänligen kontakta oss på info@asustainabletomorrow.se
Boka digilog biljett – endast 649 kronor

Hallå där Karsten Deppert

– community och hållbarhetsansvarig på Mindpark

Varför arrangerar Mindpark tre lokala hubbar (Helsingborg, Lund, Malmö/Hyllie) under hållbarhets- och framtidskonferensen den 16 september?
– För oss på Mindpark är det viktigt att vara involverade i samhällsfrågor och de senaste åren har hållbarhet och klimat varit den största samhällsfrågan. Vi har själva gjort ett gediget arbete för att minska våra utsläpp, men då vi också är ett nätverk för en massa spännande företag så är det viktigt för oss att arbeta med kunskapsspridning och nätverkande. A Sustainable Tomorrow kombinerar allt detta, så det är en självklarhet att stödja på de sätt vi kan!

För den som inte vet, vad erbjuder Mindpark?
– Mindpark är det som nuförtiden kallas för coworking spaces, fast inte bara det. Vi har massor av events och anlitas av såväl stora som små företag som vill ha lite roligare eller annorlunda möteslokaler. Men framförallt är vi ett nätverk för näringslivet i Skåne med allt från innovationstänkare i stora bolag, nya teknikbolag, kreativa byråer, handelsbolag och finansiärer till personer som innoverar i offentlig sektor. Det är när olika branscher och personer kommer i kontakt med varandra som innovation och möjligheter uppstår – vår roll är att skapa en kultur och platser där detta är möjligt.
Inspireras av filmen från A Sustainable Tomorrow 2019

Huvudpartners 2020

Bli partner
För senaste nytt, följ oss gärna på:
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Instagram Instagram
LinkedIn LinkedIn

A Sustainable Tomorrow är bäst på möten som får hållbarhet att hända. Vi ser till att personer med olika bakgrund lär känna varandra och utvecklar samarbeten som ger mervärden för individer, företag och samhälle. Näringslivet är en viktig motor för hållbar utveckling. Hållbara affärer kan driva på omställningen och ge kraft åt andra samhällsaktörer.

A Sustainable Tomorrow har den erfarenhet och kompetens som krävs för att arrangera konferenser, workshops och utbildningar med de främsta nationella och internationella föreläsarna och coacherna. Allt med utgångspunkt från de 17 Globala målen för hållbar utveckling där vi konkret hjälper dig och ditt företag eller organisation att uppnå resultat. Vi bidrar till en mer hållbar morgondag och skapar nya affärsmöjligheter genom samarbeten.


E-post: info@asustainabletomorrow.se
Webb: www.asustainabletomorrow.se