Copy
Gränslösa Möten
Nyhetsbrev nummer 1/2016
View this email in your browser

Provspela i vårt landslag den 29 april


Det är viktigt att du passar in i laget och att laget gillar dig! Vi är varandras resurser under 24 månader och bygger detta på glädje, engagemang och att vi gör varandra bättre. Här är olikheter en skatt. Vi har en riktig förbundskapten som älskar olikheter.

Vi gör saker lite annorlunda men det ska leda till en förbättring i ditt liv, bättre som person, tydligare ledare, smartare strateg, lönsammare affärer, nya perspektiv, bredare nätverk, ja anledningarna kan vara olika. Allt bygger på ett Gränslöst tänkande och agerande.

Välkommen att gästspela i landslaget den 29 april.
Employer Branding-experten Anna Dyhre är med oss den 29 april. Här tipsar hon om hur du blir en attraktiv arbetsgivare:
1. Tänk igenom vem du vill vara attraktiv för – vilken eller vilka målgrupper?
2. Försök att förstå dina målgrupper och vad de letar efter hos en drömarbetsgivare.
3. Ta reda på vad dina nuvarande medarbetare uppfattar som styrkor hos dig som arbetsgivare, och vad du kan förbättra.
Läs en rykande färsk intervju med Anna Dyhre i Realtid.
Vill du provspela i Landslaget för Personlig Utveckling den 29 april?

Begränsat antal gästplatser, mejla info@granslosamoten.se vid intresse. Kolla in filmen för mer info!
 
Gränslösa kontakter

För Hans Ramne, som är med och arrangerar Seglarveckan i Båstad, har Landslaget för Personlig Utveckling redan gett nya intressanta kontakter:
– Under bussresan från den senaste landslagssamlingen satt jag bredvid Anna Linton. Det visade sig att hon har arbetat med festivalen Hallifornia i Varberg, som har flera likheter med Seglarveckan i Båstad. Vårt samtal ledde så småningom till ett uppdrag där Anna har hjälpt oss med en målgruppsanalys och hon kommer säkert att bli mer involverad i Seglarveckan.
– Jag har även haft ett personligt möte med Paller Svärd. Vi delar passionen för segling och han ser möjligheten att använda Seglarveckan som en mingelarena för att utöka sitt nätverk här i regionen.
Landslaget startar upp i Göteborg

Den 3 maj bjuder IFK Göteborg i Samhället tillsammans med Gränslösa Möten in till en inspirerande lunchträff. För att starta upp arbetet med etableringen av det andra Landslaget för Personlig Utveckling, nu med säte i Göteborg. Kenth Hultqvist kommer på känt maner engagerat att tala om ett gränslöst tänkande som skapar oanade prestationer.

Om Gränslösa Möten
Vi vill skapa tillväxt och utveckling genom att erbjuda intressanta mötesplatser och prestationsmodeller för personer med olika bakgrunder, erfarenheter och kompetenser. Vi suddar ut de traditionella gränserna mellan olika kommuner, branscher och kulturer. Det är just mixen och mångfalden som kommer att bli morgondagens konkurrensfördel.

Vi har en vision om att 2019 skapa ett gränslöst evenemang som aldrig tidigare gjorts i Sverige, vi kallar det Yes we can!

Kontakt
Bo Nilsson: 070-527 61 12
info@granslosamoten.se
www.granslosamoten.se


Tack till Radio Båstad, DigiFactory, Printa PR, Syd- & Västsveriges affärstidning för innehåll till nyhetsbrevet.

Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Share
Tweet
Forward
Share
unsubscribe from this list