Copy
Gränslösa Möten
Nyhetsbrev nummer 10/2016

View this email in your browser

Gränslösa Möten är kompetensutveckling för framtiden!

 
Ett gränslöst år av uppmärksamhet går in i ett gränslöst expansivt 2017, vill du vara med? Kompetensutveckling för framtiden kräver nytänk och samarbete med de bästa inom alla områden. För att vara gränslös behövs mod, en vilja att bli bättre samt att man klarat ut sina egna gränser. Presidentrådgivaren John Hope Bryant formulerade vad som krävs den 4/8 under A Sustainable Tomorrow-dagen. Det ska vi ta med oss och leverera 2017 där våra ledord är Think, Talk and Do together.
 
Vi vill tacka er alla som på olika sätt bidragit till att göra världen ännu lite bättre och önskar er alla en gränslöst God Jul!
Gränslösa Möten Landslagsträff - 25 November 2016
Film från vår landslagsträff 25 november 2016
Det Gränslösa Landslaget träffades den 25/11 på Helsingborg stadsteater och konserthus för att tillsammans med personer från hela Sverige inspireras, få ny kunskap och tränas i att flytta gränser. Kompetensutveckling för framtiden.

Huvudcoachen Kenth Hultqvist, coachen och föreläsaren Jana Söderberg, nätverksbyggaren Carina Holgersson, Vd:n för Helsingborg Arena & Scen Max Granström samt teaterchefen Kajsa Giertz skapade tillsammans med gruppen en innehållsrik dag som flyttade gränser och gav nya insikter. Mästerligt!
Deltagarnas känslor och tankar efter landslagsträffen.

Gränslöst ansvar

Gränslösa Möten vill bidra till att skapa konkret förändring (Do together), bland annat genom engagera oss i samhällsprojekt på olika sätt. Arbetet leds av medlemmar med helt olika kompetenser, erfarenheter och utgångspunkter tillsammans med externa organisationer, företag, föreningar etc.

Idag har vi ett långsiktigt samarbete med Gatans Lag, IFK Göteborg i samhället samt Project Playground. Våra ambassadörer är inga mindre än Jessica Folcker och Olle Sarri, hedrande!

Har du idéer? Kontakta oss, vi gör skillnad!

Gränslösa Möten anställer


Under 2017 kommer organisationen att växa, därför är det glädjande att välkomna Mimmi Svensson som med en internationell erfarenhet kommer att leda det dagliga operativa arbetet. Gränslöst välkommen!

Vill du vara med i det Gränslösa Landslaget? Kontakta Mimmi:
mimmi@granslosamoten.se
073-821 41 50

A Sustainable Tomorrow 2 augusti 2017

Succén blir en tradition. Här kommer en möjlighet att boka plats både till förmiddagens framtidsseminarium och en mycket speciell välgörenhetsmiddag den 2 augusti 2017. Bokning av biljetter dag såväl som kväll görs genom att sända namn på personer samt fakturauppgifter till info@granslosamoten.se.

Läs mer här.

Om Gränslösa Möten
Gränslösa Möten har nu satt en ny standard för mötesplatser i Skandinavien. Vi sammanför människor från olika länder, verksamheter och branscher, med olika kompetenser, erfarenheter och kulturella referensramar med syfte att skapa ett bättre samhälle och fler affärsmöjligheter. Gränslösa Möten har mottagit stor internationell uppmärksamhet för nytänkandet i sitt koncept.

Vi har en vision om att 2019 skapa ett gränslöst evenemang som aldrig tidigare gjorts i Sverige, vi kallar det Yes we can!


Kontakt
Bo Nilsson: 070-527 61 12
info@granslosamoten.se

Mimmi Svensson: 073-821 41 50
mimmi@granslosamoten.se
www.granslosamoten.se

Tack till våra Gränslösa partners som bidragit till detta nyhetsbrev: Radio Båstad, Printa PR, Helsingborg Arena & Scen samt Syd- och Västsveriges affärstidning.

Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Share
Tweet
Forward
Share