Copy

Bäst på möten som får hållbarhet att hända

Nyhetsbrev nummer 6/2018
View this email in your browser

Nu ökar vi takten på hållbarhetsarbetet i Helsingborgsregionen!

Den 20 september anordnas framtids- och hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow på Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg. Hållbarhet var det dominerande ämnet i Almedalen och har nu seglat upp som en allt viktigare valfråga till följd av sommarens rekordvärme och skogsbränder. A Sustainable Tomorrow är specialiserade på FN:s globala mål nummer 17 – Genomförande och globalt partnerskap.
– Allt fler företag inser kopplingen mellan hållbarhet och lönsamhet. Vi samlar aktörer från näringsliv, offentlig sektor, civilsamhälle och akademi för att så frön till nya samarbeten och affärsmöjligheter. Om du vill ligga i framkant inom framtidens hållbara affärer är detta ett perfekt tillfälle att engagera dig, säger Bo Nilsson, grundare A Sustainable Tomorrow.


Klicka här för att köpa biljetter samt se A Sustainable Tomorrow Helsingborgs program!
I somras besökte Jakob Trollbäck FN i New York för att lansera kommunikationssystemet för de 169 delmålen kopplade till de Globala målen. Den 20 september föreläser han på A Sustainable Tomorrow i Helsingborg, missa inte denna unika möjlighet!

Föreläsare i världsklass gästar Helsingborg
 

Vi är stolta över att kunna presentera en riktig topptrio som våra keynote speakers den 20 september:
· Fredrik Reinfeldt, Sveriges tidigare statsminister. Gör en omvärldsanalys utifrån ett internationellt och nationellt hållbarhetsperspektiv med fokus på klimatfrågan.
· Jakob Trollbäck, upphovsperson till formspråket för FN:s globala hållbarhetsmål. Visar på kommunikationens betydelse för att förverkliga hållbara affärsidéer.
· Hannah Stanton, verksamhetschef för TheGoals.org samt medlem i regeringens Agenda 2030-delegation. Berättar om delegationens uppdrag samt unga människors betydelse och förväntningar på dagens hållbarhetsarbete.

Läs mer om konferensen i vår senaste pressrelease!
– A Sustainable Tomorrow är ett viktigt gränsöverskridande initiativ som skapar engagemang på olika nivåer i samhället, säger Fredrik Reinfeldt.
Läs en längre intervju med Fredrik Reinfeldt i Båstad Magazine från juli 2018.

Se vår nya trailer för A Sustainable Tomorrow Helsingborg

A Sustainable Prize


Fram till den 31 augusti kan du nominera bidrag till vår utmärkelse A Sustainable Prize. Syftet är att lyfta fram goda exempel på FN:s globala mål nummer 17 – Genomförande och globalt partnerskap.

Vinnarna får denna vackra bronsskulptur skapad av Agneta Gynning
. Dessutom kompetens- och ledarskapsutveckling genom Novare Leadership Academy samt EuroAcademy. Läs mer och nominera här!

Prisutdelning sker på A Sustainable Tomorrow i Helsingborg den 20 september.

Vad tycker andra om A Sustainable Tomorrow?

Här hittar du intervjuer, filmer och citat från våra besökare och partners: 
https://asustainabletomorrow.com.se/pages/sustainable-stories/
För senaste nytt, följ oss gärna på:
Facebook
YouTube
Instagram
LinkedIn

Dataskyddsförordningen (GDPR)


Dataskyddsförordningen (GDPR, The General Data Protection Regulation) gäller i hela EU sedan den 25 maj 2018. Den innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter och ersatte svenska personuppgiftslagen (PuL).

I samband med våra nyhetsbrevsutskick lagrar vi endast namnet på ditt företag/organisation samt ditt förnamn, efternamn och e-postadress. Vi lämnar inte ut denna information till tredje part. Om du inte vill ha vårt nyhetsbrev kan du när som helst avregistrera dig via länken "unsubscribe from this list" som återfinns längs ned i varje utskick. Klicka här för mer information om dataskyddsförordningen.

A Sustainable Tomorrow är en modern mötesplats, både digital och fysisk. Vi tillhandahåller verktygen för att möta framtiden på bästa sätt genom att sammanföra personer som normalt inte möts i vardagen. Vi arrangerar konferenser, workshops och utbildningar med såväl svenska som internationella föreläsare och coacher. Allt med utgångspunkt från de 17 Globala målen för hållbar utveckling där vi konkret hjälper dig och ditt företag eller organisation att uppnå resultat. Vi bidrar till en mer hållbar morgondag och skapar nya affärsmöjligheter genom samarbeten.

Bo Nilsson, grundare
070-527 61 12, bo@granslosamoten.se

Catarina Rolfsdotter-Jansson, innehållsansvarig och moderator
catarina@granslosamoten.se

Stene Boldt, projektledare
stene@granslosamoten.se

www.asustainabletomorrow.se