Copy

Bäst på möten som får hållbarhet att hända

View this email in your browser
Nyhetsbrev 6/2019
Vår sjätte upplaga av hållbarhets- och framtidskonferensen i Helsingborg 2019 blev den bästa hittills enligt deltagarna som gav betyget 9,3 av 10. Vi arbetar tillsammans med huvudpartners inför nästa konferens som kommer att äga rum den 16 september 2020. Redan nu släpper vi 49 biljetter till specialpris, se erbjudande nedan och passa på att säkra din plats!

Vårt koncept, som är utformat efter de Globala målen med tyngdpunkt på mål nummer 17, har uppmärksammats både nationellt och internationellt. Glädjen var stor när grundaren Bo Nilsson i oktober blev utsedd till årets personlighet i Helsingborgsregionen för sitt arbete med A Sustainable Tomorrow (se fler utmärkelser nedan). Detta förtroende ska vi förvalta vidare genom att vara en del i Helsingborgs stads satsning på stadsmässan H22.

Stort tack till alla som deltagit och engagerat sig i A Sustainable Tomorrow under året. Vi önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år! Missa inte våra hållbara julklappstips längre ned i nyhetsbrevet.

Fredrik Reinfeldt återkommer för femte gången

Redan nu står det klart att Fredrik Reinfeldt återkommer till vår hållbarhets- och framtidskonferens i Helsingborg 2020. Han gör sitt femte framträdande och spelar en viktig roll i A Sustainable Tomorrow. Som tidigare kommer Fredrik att göra en internationell utblick och analys som hjälper dig att utveckla och agera i det lokala hållbarhetsarbetet.

Vill ditt företag ta ansvar och engagera sig i A Sustainable Tomorrow under hela 2020? Läs mer om vårt partnererbjudande här.

Early Bird-erbjudande: Boka din biljett nu

Nu släpps 49 platser till vår hållbarhets- och framtidskonferens i Helsingborg den 16 september 2020 för priset 2450 SEK + moms (ordinarie pris 4900 SEK). Mejla till info@asustainabletomorrow.se för att boka din plats. Erbjudandet gäller till och med 31/12 2019 och max två biljetter per företag, först till kvarn!

Sedan starten 2015 har konferensen alltid varit fullsatt och det kommer den att bli även 2020 så passa på att säkra din plats redan idag.

Hållbara utmärkelser

Under hösten har A Sustainable Tomorrow och våra partners mottagit en rad fina utmärkelser med koppling till hållbarhet. Här följer ett urval:
  • Bo Nilsson, grundare A Sustainable Tomorrow: Utsedd till årets personlighet och samhällsbyggare av Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen.
  • Catarina Rolfsdotter-Jansson, innehållsansvarig A Sustainable Tomorrow: Region Skånes hederspris i miljö.
  • SPP, huvudpartner: Sveriges mest hållbara fondförsäkring samt högsta betyg i undersökningen Hållbara pensionsbolag 2019.
  • Resurs Bank, huvudpartner: Topplacering för sitt arbete mot korruption i undersökningen Hållbara bolag samt en plats på Allbrights gröna lista över Sveriges mest jämställda börsbolag.
  • Forsea: huvudpartner: Hybrid Propulsion System of the Year 2019.
  • Gatans Lag, partner: Volvo Car Sveriges och Svenska Fotbollförbundets stipendium Number 10.
  • Doconomy, partner: Mastercard Lighthouse Program 2019

Följ Nordens deltagande på klimatmötet COP25

Just nu (2-13 december) pågår FN:s klimatkonferens COP25 i Madrid. Vår partner We Don't Have Time har skapat en digital hubb där du kan följa Nordens deltagande på COP25.

Hållbara julklappar

Visste du att vår partner The New Division, kommunikationsbyrån bakom formspråket till de Globala målen, även säljer Globala målen-produkter till självkostnadspris? I deras webbshop hittar du den ikoniska Globala målen-pin som flera världsledare bär, affischer med hela agendans 169 delmål samt Target Findern – en inspirerande guide till alla mål och delmål.
Lyssna på 5 unga röster om hållbarhet

Samarbete med stadsmässan H22

A Sustainable Tomorrow har ingått partnerskap med Helsingborgs stad gällande stadsmässan H22 - A smarter city. Det är Helsingborgs stads stora satsning på innovation och hållbar stadsutveckling, vilket manifesteras med en internationell stadsmässa 2022 som ska visa upp och utforska framtidens lösningar för livet i staden.

Stort tack till våra huvudpartners

Bli partner
För senaste nytt, följ oss gärna på:
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Instagram Instagram
LinkedIn LinkedIn

A Sustainable Tomorrow är bäst på möten som får hållbarhet att hända. Vi ser till att personer med olika bakgrund lär känna varandra och utvecklar samarbeten som ger mervärden för individer, företag och samhälle. Näringslivet är en viktig motor för hållbar utveckling. Hållbara affärer kan driva på omställningen och ge kraft åt andra samhällsaktörer.

A Sustainable Tomorrow har den erfarenhet och kompetens som krävs för att arrangera konferenser, workshops och utbildningar med de främsta nationella och internationella föreläsarna och coacherna. Allt med utgångspunkt från de 17 Globala målen för hållbar utveckling där vi konkret hjälper dig och ditt företag eller organisation att uppnå resultat. Vi bidrar till en mer hållbar morgondag och skapar nya affärsmöjligheter genom samarbeten.


E-post: info@asustainabletomorrow.se
Webb: www.asustainabletomorrow.se