Copy
Gränslösa Möten
Nyhetsbrev nummer 7/2016

View this email in your browser

A Sustainable Tomorrow - en gränslös succé!

 
Det blev en helt unik förmiddag, en historisk dag – ett oförglömligt dygn i Båstad! Datumet 4:e augusti 2016 har redan ett historiskt skimmer över sig, det känner nog alla som var med. Lite som i en film...
 
Sångerskan Mollie Lindén satte stämningen. H.K.H. Prinsessan Sofias tänkvärda och välformulerade ord berörde. Presidentrådgivaren John Hope Bryant gav utveckling ett historiskt perspektiv och kunde med tydliga exempel visa att en bättre morgondag skapas genom att våga agera gränslöst. På presskonferensen bekräftade denne världsledande profil att denna typ av gränslösa mötesplatser är framtiden. ”Det finns ingenting som går att jämföra med det vi upplevde här i Båstad idag. Jag ska göra allt jag kan för att koppla samman World Economic Forum i Davos och Vita Huset i Washington med Gränslösa Möten!”
 
Sveriges tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt fick drygt 300 personer att sitta helt ljudlösa och lyssna, ta in och tänka. En föreläsning i världsklass som fick oss alla att reflektera. Förmiddagen, som gick i ljusets hastighet, nådde sitt crescendo genom ett mycket intressant samtal i Gränslösa Soffan, där Fredrik och John bjöd på sig själva och delade med sig av sina tankar och reflektioner. Tryggt och professionellt ledda av Kattis Ahlström. Den efterföljande Bjäre-komponerade lunchen skapade nya möten. Och tårar rann på mångas kinder när vi som avslutning fick ta del av en specialskriven musikal om flyktingars livsöden. Perspektiv och reflektion genom musik.
 
Dagen fortsatte med en välbesökt presskonferens och fullbordades med en oförglömlig välgörenhetsmiddag, till förmån för Project Playground. Kompletterad med en auktion där unika upplevelser ropades ut till ett hundratal gäster, alla med stora hjärtan. Auktionsresultatet visar på ansvar; de gränslösa deltagarna bidrog med hela 750.000 kronor. Pengarna går oavkortat till arbetet med att skapa bättre förutsättningar för barn och ungdomar i Sverige och Sydafrika genom Project Playground.
 
Det blev en helt unik förmiddag, en historisk dag, ett oförglömligt dygn i Båstad. Respekt till alla er som var där och ett gränslöst tack för ert äkta engagemang och generösa bidrag.

Gränslösa Hälsningar
BOsse

Exklusiv intervju med H.K.H. Prinsessan Sofia


Idag, måndag 15/8 kl 09.00, släpper Gränslösa Möten en unik intervju med H.K.H. Prinsessan Sofia som du kan se HÄR.
Tack till Robert Benckert och Melker Bengtsson på Radio Båstad för intervjun med H.K.H. Prinsessan Sofia.

Bildkollage från 4 augusti

Tack till våra duktiga fotografer: Emys Foto, Jörgen Andersson Photography, Gösta Löfström och Philip Recht. Bilderna får användas för privat bruk om du uppger att de kommer från Gränslösa Möten.
Gränslösa Möten presenterar - A Sustainable Tomorrow
Se filmen från 4 augusti med soundtrack av skönsjungande Mollie Lindén.

Stort mediepådrag


Ett tjugotal ackrediterade journalister och fotografer var på plats för att bevaka evenemanget, vilket resulterade i ett stort antal artiklar och reportage. Här är några exempel: – Kombinationen av aktuella frågor, intressanta personer, genomtänkt kommunikation och ett välordnat evenemang gav stort medialt genomslag, säger Leo Holmgren-Recht på Printa Public Relations, PR-partner till Gränslösa Möten.

Sommarprat med Janne & Jana


För dig som missade det gränslösa mötet mellan Jan Carlzon & Jana Söderberg finns en podcast-version som vi varmt rekommenderar. Ett väldigt inspirerande samtal med fokus på om hållbart ledarskap.
We are Gränslösa Möten
We are Gränslösa Möten!

Om Gränslösa Möten
Gränslösa Möten har nu satt en ny standard för mötesplatser i Skandinavien. Vi sammanför människor från olika länder, verksamheter och branscher, med olika kompetenser, erfarenheter och kulturella referensramar med syfte att skapa ett bättre samhälle och fler affärsmöjligheter. Gränslösa Möten har mottagit stor internationell uppmärksamhet för nytänkandet i sitt koncept.

Vi har en vision om att 2019 skapa ett gränslöst evenemang som aldrig tidigare gjorts i Sverige, vi kallar det Yes we can!

Kontakt
Bo Nilsson: 070-527 61 12
info@granslosamoten.se
www.granslosamoten.se


Tack till H.K.H. Prinsessan Sofia, Fredrik Reinfeldt, John Hope Bryant, Daniel Madhani och Kattis Ahlström för ert engagemang.

Tack till Bjäreliv, Bjäreglass, Bildeve, Comotion, KBmedia, Radio Båstad, Hotel Skansen, Norrviken, Västsveriges Affärstidning, Safeman, Digifactory, Printa PR, Dekorcenter, Veinge Tryckeri, Magasinet i Båstad, Orangeriet, Petter Fremlab, Kanold Kommunikation, Emys Foto, Jörgen Andersson Photography, Ulla Sjöström, Bergman Event & Consulting, Kören från Musikmakarna, Project Playground, Jessica Folcker, Linda Lampenius, Fredric Benedict Nybladh, Agneta Sjödin samt musiker, tekniker, personal och volontärer.
 
Tack även till de generösa och ansvarsfulla köparna i auktionen och ni som gjorde det möjligt genom att skänka helt unika objekt; Birgit Nilsson Museum, Rikard Nilsson & Kenny Jönsson, ICA Kvantum Eslöv, Scandinavian Resort, Ängelholm Flyg museum, Bjair Niclas Amrén, Sarah Sjöström, Familjen Nilsson, Rudskogen Harald Huysman, Scandjet, Shai Dahan, STCC, Ebba-Kristina Wingårdh, Koenigsegg, Charlotte Olsson och Latitude Ventures.

Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Gilla Gränslösa Möten på Facebook
Share
Tweet
Forward
Share