Copy

Bäst på möten som får hållbarhet att hända

View this email in your browser
Nyhetsbrev 4/2020

3 sätt att delta i vår digiloga hållbarhetskonferens

Välkommen till vår hållbarhets- och framtidskonferens den 16 september med tema klimatledarskap. Årets konferens livesänds vilket gör att vi kan erbjuda flexibla upplägg både för företag och privatpersoner. Samtidigt bidrar vi till ökad mångfald och inkludering i hållbarhetsfrågorna. Köp din biljett idag!
1. Företag
Se konferensen tillsammans med dina medarbetare så som ni önskar. Alla kan ta del av Fredrik Reinfeldts omvärldsanalys med fokus på covid-19 och det stundande USA-valets påverkan på vår framtid. Ditt företag köper en länk för ett obegränsat antal användare. Se hela eller delar av programmet, full flexibilitet! Kontakta info@asustainabletomorrow.se för offert.

2. Hubb
Se konferensen tillsammans med andra personer och bredda ditt nätverk på någon av våra hubbar runt om i Sverige. Du köper en personlig platsbiljett till ett digilogt arrangemang, på den hubb/plats som passar dig. Se hubbar nedan och boka din digiloga biljett här. Endast 649 kronor, inkl moms.

3. Egen länk
Se konferensen via en egen länk där du befinner dig för tillfället. Köp en personlig länk för eget bruk. Endast 649 kronor, inkl moms.

Dagens program

08.30 Inledningstal

08.45 Rebecka Carlsson, hållbarhetsentreprenör som är utbildad vid Singularity University på NASA Research Park i USA, talar om exponentiell klimatomställning. Hur kan vi använda befintliga och nya teknologier för att lösa företags och samhällets utmaningar?

09.40 Svante Axelsson, Regeringskansliet, Nationell samordnare för Fossilfritt Sverige, talar om hur vi ställer om till ett fossilfritt och mer hållbart samhälle. Är vi på rätt väg?

10.20 Kaffe och mingel

10.50 Jakob Trollbäck, grundare av The New Division, talar om The 1.5°C Business Playbook

11.10 Goda exempel på klimatledarskap från Akea, Resurs Bank, Skanska, SPP och Einride

12.00 Fredrik Reinfeldt, Sveriges statsminister 2006–2014, gör en omvärldsanalys med fokus på effekterna av Covid-19 samt USA-valets påverkan

*13.00-16.30 Lunch och workshops (*eftermiddagens program varierar mellan olika hubbar)

Våra digiloga hubbar

Digiloga biljetter till livestreaming kostar 649 SEK, inklusive moms. Välj mellan nedanstående hubbar (platser). Vid biljettbokning får du en bekräftelse samt betalningsinstruktion.

Båstad
Hotel Skansen
Scala Biografen
Svenska kyrkan, Västra Karup

Helsingborg
Competensum
HETCH
Mindpark
Verapark

Hässleholm
Hotel Statt

Landskrona
Weibullsholm

Lund
Mindpark
 
Malmö
Botildenborg
Mindpark (Hyllie)
Återbruket Mobilia

Stockholm
Tankesmedjan Global Utmaning på Norrsken House

Ystad
Ystad Studios Visitor Center

Åstorp
Lydinge Resort

Vill du arrangera en publik hubb för livestreaming av vår hållbarhetskonferens den 16 september? Vi söker framförallt hubbar i nya områden/städer. Vid intresse, vänligen kontakta oss på info@asustainabletomorrow.se
Boka digilog biljett – endast 649 kronor

Varför arrangerar ni en publik hubb som livesänder konferensen den 16 september?

– Som tankesmedja ser vi en unik möjlighet att koppla ihop olika sektorer och aktörer över hela landet i den första digiloga konferensen som A Sustainable Tomorrow anordnar. På eftermiddagen kommer vi anordna rundabordssamtal kring vilka utmaningar som kvarstår för att klimatomställningen ska kunna gå fortare inom ramen för vårt projekt Klimatagendan – Hela Sverige ställer om. Deltagare från olika sektorer kommer att vara med och samskapa lösningar på vår tids största utmaning. Ta tillfället i akt och delta med din kompetens och erfarenheter!
– Genom konferensen finns möjlighet att föra samman det lokala näringslivet i vår region med det nationella, nya affärsrelationer och nätverk kan skapas. Vi är jätteglada att A Sustainable Tomorrow kontaktade oss och vi hoppas att man som företagare eller organisation tar tillfället i akt att vara med.
– Självklart är vi på HETCH med och bidrar med plats för detta event, då ämnet hållbarhet och framtid är superviktigt för oss alla. Vi arbetar ständigt med att försöka förbättra allas miljötänk, samtidigt som vi styr mot en mer digital framtid. Vi är en IT-hubb som sprider kunskap om framtidens arbete, vad kan då vara bättre än att vara med och dela samt ta del av andras kunskap inom dessa ämnen.
– Frågorna kring hållbarhet och framtid är några av kyrkans allra viktigaste ämnen i vår tid. Dels för att det handlar om människors djupaste livsfrågor, dels för att det är genom vilka grundläggande värderingar som styr oss som framtiden skapas. Kyrkans verksamhet och människors tro på framtiden måste inkludera en mening som är befriande för kropp och själ.
Inspireras av filmen från A Sustainable Tomorrow 2019

Huvudpartners 2020

Bli partner
För senaste nytt, följ oss gärna på:
Facebook Facebook
YouTube YouTube
Instagram Instagram
LinkedIn LinkedIn

A Sustainable Tomorrow är bäst på möten som får hållbarhet att hända. Vi ser till att personer med olika bakgrund lär känna varandra och utvecklar samarbeten som ger mervärden för individer, företag och samhälle. Näringslivet är en viktig motor för hållbar utveckling. Hållbara affärer kan driva på omställningen och ge kraft åt andra samhällsaktörer.

A Sustainable Tomorrow har den erfarenhet och kompetens som krävs för att arrangera konferenser, workshops och utbildningar med de främsta nationella och internationella föreläsarna och coacherna. Allt med utgångspunkt från de 17 Globala målen för hållbar utveckling där vi konkret hjälper dig och ditt företag eller organisation att uppnå resultat. Vi bidrar till en mer hållbar morgondag och skapar nya affärsmöjligheter genom samarbeten.


E-post: info@asustainabletomorrow.se
Webb: www.asustainabletomorrow.se