Copy
 
View this email in your browser

FastFlex nieuwsbrief juni

De zomer is dan officieel begonnen. Echter zitten we bij FastFlex niet stil. In deze nieuwsbrief een kort overzicht van nieuwe en interessante publicaties. Daarnaast een aankondiging van een mooi onderzoek in samenwerking met ABN AMRO. Uiteraard houden wij u ook verder op de hoogte van de 'Wet DBA'. 

In samenwerking met ABN AMRO

In week 28 wordt het jaarlijkse Trendrapport gepubliceerd, in samenwerking met ABN AMRO. Dit rapport, vierde in een reeks, focust zich op de groep van zelfstandige professionals (zp'ers) binnen een groep van zzp'ers. De vorige rapporten legde de focus op de rol en de toegevoegde waarde van deze groep professionals. In deze editie gaan we daar dieper op in en bekijken we de laatste marktontwikkelingen en de gevolgen daarvan. Houd de website van FastFlex in de gaten voor meer informatie. 

Jonge generatie zelfstandige zit niet te wachten op hiërarchie

Jonge generaties zelfstandige professionals (zp'ers) gaan vaak als zp'er aan de slag om weg te blijven bij hiërarchische organisaties. 63 procent van de zp'ers van generatie Y en Z geeft aan dit als grootste reden te hebben om als zelfstandige aan de slag te gaan. Dit blijkt uit onderzoek van sourcingspartner FastFlex onder ruim 660 zp'ers. Ook meer vrijheid en flexibiliteit zijn voor hen belangrijke drijfveren. Dit staat in contrast met oudere generaties zp'ers, die aangeven met name zelfstandigheid (82%) een crusicaal aspect vinden. Benieuwd naar nog meer interessante cijfers? Lees het gehele bericht op FastFlex.nl.

Deel 4: 'De waarde van de zp'er' 
Voor de website Zipconomy schrijven Liesbeth Ruoff en onze collega Niels Huismans een reeks artikelen, onder de titel 'De waarde van de zp'er'. In deze reeks artikelen bespreken en onderzoeken zij een aantal stellingen. In dit vierde artikel onderzoeken ze  de rol die zp'ers kunnen en willen spelen bij innovatie. Ze onderzoeken de volgende stelling: 'De waarde van de zp'er moet kwantificeerbaar worden'. Lees het gehele artikel op FastFlex.nl

Wet DBA - update

De 'Wet DBA is nu zo'n twee maanden van kracht. Wij kunnen u verzekeren dat al onze opdrachtgevers, ieder op zijn eigen manier, hier actief mee bezig zijn.  We houden u graag op de hoogte via onze website. Hier kunt u de laatste ontwikkelingen vinden omtrent deze wet. Mocht u in de tussentijd vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Meer informatie op FastFlex.

FastFlex opdrachten

FastFlex heeft iedere dag weer nieuwe opdrachten beschikbaar voor interim professionals in haar bestand. Mocht je actief benaderd willen worden door onze recruiters, meldt je dan aan als interim professional op onze website.
Benieuwd naar de opdrachten? Het volledige overzicht kun je vinden in het opdrachtenoverzicht op FastFlex.nl.

Copyright © 2016 FastFlex, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.