Copy
 
View this email in your browser

FastFlex - nieuwsbrief januari

De eerste maand van 2017 is bijna ten einde. Wij hebben een mooie start gehad van 2017. Op dinsdag 17 januari organiseerde FastFlex namelijk haar jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Daarnaast waren wij op 19 januari aanwezig op 'De dag van de Flexibele arbeid'. Wij waren hier als partner aanwezig en daarbij maakte wij kans op de 'Staffing Award' die op deze dag uitgereikt werd. Daarnaast stellen we je graag voor aan onze collega Niels Hoevenaars, hij komt het recruitment team versterken. Verder in de nieuwsbrief twee interessante publicaties. 

Bedankt voor de mooie avond!

Op dinsdag 17 januari organiseerde FastFlex haar jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Wij zijn trots op wat wij in 2016 hebben kunnen verzorgen en betekenen voor al onze klanten en partners. Dit was niet gelukt zonder de fijne samenwerking met zelfstandige professionals, leveranciers en onze klanten. Wij hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij dat hebben gedaan. Graag bedanken wij iedereen die aanwezig is geweest voor de mooie en gezellige avond! 

Niels Hoevenaars komt ons recruitment team versterken

Niels Hoevenaars komt vanaf heden ons recruitment team ondersteunen. Sinds 2012 is hij al werkzaam bij FastFlex, bij de financiële administratie. Niels is toe aan een nieuwe uitdaging en kijkt het meeste uit naar het helpen van mensen bij het vinden van een nieuwe opdracht, welke past bij hun profiel en wensen. Op FastFlex een kort interview met Niels waarin hij meer vertelt over zijn visie op recruitment. Niels veel succes en plezier als recruiter :-).

'Dag van de flexibele arbeid' 
Donderdag 19 januari werd de 'Dag van de Flexibele arbeid' georganiseerd door Victor Mundi. Deze dag stond in het teken van diverse keynotes en panelsessies over diverse thema's rondom flexibele arbeid. Met als hoogtepunt de uitreiking van zowel de 'Client Award' als de 'Staffing Award'. FastFlex was aanwezig als partner en als één van de finalisten voor de 'Stafiing Award'. Benieuwd of FastFlex in de prijzen is gevallen? Lees het op FastFlex.nl. Foto's zijn van Maurice Vinken / www.kleurstof.eu.

'Contractvorm geen breekpunt'  
Voor de website AG Connect schrijft onze collega Marloes iedere maand een blog. Deze keer zoomt ze in op de trend flexibilisering. Vroeger was het de normaalste zaak om 40 jaar bij dezelfde werkgever in vaste dienst te blijven. Afgelopen jaren is dit sterk veranderd en heeft de trend flexibilisering sterk doorgezet.  Niet alleen de arbeidsmarkt flexibiliseert in zijn geheel, ook organisaties en professionals flexibiliseren. Marloes stelt in haar blog dat het belangrijk is om als organisatie nieuwe contractvormen te ondersteunen en hierin een faciliterende rol te nemen. De contractvorm moet geen startpunt zijn maar juist het sluitstuk. Lees haar blog op AG Connect.  

Kleur- en knutselboek 'Make a Wish' 
In het ziekenhuis verblijven is nooit een pretje maar zeker rondom de feestdagen niet. 'Make a Wish en 'MMP' hebben een kleur- en knutselboek gemaakt voor kinderen die in december in het ziekenhuis verbleven. Wij zijn blij dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen. 
Copyright © 2017 FastFlex, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.