Copy
 
View this email in your browser

FastFlex nieuwsbrief september

De herfst is officieel van start gegaan. Terwijl de dagen korter worden werken we bij FastFlex verder aan mooie projecten. We maken stappen in het implementeren van de Wet DBA. We ontvangen uiteraard veel vragen. Wij hebben daarom een speciale FAQ omtrent de Wet DBA samengesteld. FastFlex heeft daarnaast een aantal interessante artikelen gepubliceerd. 

Update Wet DBA

FastFlex maakt stappen het implementeren van de Wet DBA. Inmiddels is de eerste modelovereenkomst verzonden en ondertekend door een zelfstandige professional. Uiteraard hebben wij dit speciale moment niet zomaar in stilte voorbij laten gaan. Wij hebben namelijk getrakteerd op een échte FastFlex taart. Hopelijk heeft hij gesmaakt Nick :)
Echter bestaat er nog wel veel verwarring rondom de Wet DBA en ontvangen wij veel vragen. Op onze website hebben wij een FAQ samengesteld rondom de Wet DBA. Hier wordt antwoord gegeven op de meest gestelde vragen. Bekijk de FAQ hier.

Deel V: 'De waarde van de zp'er - zzp'er: de fiscale voordeel genieter!
Voor de website ZiPconomy schrijven Liesbeth Ruoff en onze collega Niels Huismans een reeks artikelen, onder de titel 'De waarde van de zp'er'. In deze reeks artikelen bespreken en onderzoeken zij een aantal stellingen. In dit vijfde artikel gaan zij in op de financiële kant van het zzp-schap. Zzp'ers worden soms neergezet als arm, en het doet vermoeden dat zonder alle fiscale voordelen een groot gedeelte van zzp'ers het hoofd niet boven water zou kunnen houden. In dit artikel kijken zij in hoeverre de zzp'er nu echt arm is en of het huidige fiscale stelsel noodzakelijk is voor de zzp'er. Lees het gehele artikel op FastFlex.nl.

Themaboekje Flexmarkt 
Wij zijn momenteel bezig met het ontwikkelen van een boekje over de flexmarkt. Eén ding is namelijk overduidelijk, alles wordt dynamischer en flexibeler. Maar hoe ga je om met al deze veranderingen als organisatie of als professional? Hoe blijf je toegang houden tot de kennis en kunde die nodig zijn om het bedrijf te laten groeien? In het boekje van FastFlex zijn antwoorden te vinden op de vragen en op de twijfels die de flexibiliserende arbeidsmarkt met zich meebrengt. Verschillende experts, uit het werkveld, komen aan bod en delen hun ervaringen en visie op diverse thema's. In de volgende nieuwsbrief zullen we u verder informeren. 

FastFlex draagt flexmarkt warm hart toe 

FastFlex heeft zich als partner aangesloten bij de Client Awards. Directeur Marc Loo neemt plaats in de jury van de Client Awards. In een interview licht Marc toe waarom hij plaats heeft genomen in de jury en op welke manier hij invulling zal geven aan deze rol. Hij beantwoordt bijvoorbeeld de vraag waar hij (extra) op zal letten tijdens het juryberaad en aan welke aspecten een finalist moet voldoen. Lees het gehele interview nu op ClientAwards.com

Help jij FastFlex?

De Staffing Awards is op zoek naar de 'Beste intermediair van Nederland'. Graag zouden wij kans maken op deze mooie en onderscheidende award. Hiervoor hebben wij uw mening nodig. U kunt online een referentie schrijven over FastFlex, deze worden meegenomen in de uitslag. Schrijf uw beoordeling hier. Dank alvast :) 

Be social!

Maandelijks ontvang je de nieuwsbrief van FastFlex. Wil je liever ook iedere dag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van FastFlex, interessante ontwikkelingen in de markt of nieuwe publicaties die je niet kunt missen?
Volg ons dan via onze social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.  

Copyright © 2016 FastFlex, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.