Copy
 
View this email in your browser

FastFlex nieuwsbrief augustus

Nu de vakantie op zijn einde loopt willen we graag meer vertellen over wat FastFlex afgelopen maand heeft gedaan. Bijvoorbeeld op het gebied van de Wet DBA. Hierover een uitgebreid interview op ZiPconomy met directeur Marc Loo en Business Developer Niels Huismans. Daarnaast doet FastFlex mee aan de Staffing Awards. Hiervoor verzamelen wij feedback van onze klanten, leveranciers en zp'ers, om onze dienstverlening verder te kunnen optimaliseren. 

Update Wet DBA

FastFlex is zeer verheugd te melden dat wij goedkeuring hebben gekregen op de door aan de Belastingdiest voorgelegde modelovereenkomst voor zelfstandige professionals. Aan deze goedkeuring heeft constructief overleg plaatsgevonden met onze contractpersonen bij de Belastingdienst om tot een overeenkomst te komen die voldoet aan de richtlijnen van de wet maar daarnaast ook aansluit op de praktijk. Deze mooie mijlpaal zorgt ervoor  dar we nu de volgende stappen kunnen gaan zetten in het traject om richting 1 mei 2017 bij al onze klanten, ook op het gebied van wet DBA, 100% compliant te zijn. Lees meer op FastFlex.nl.

ZiPconomy - FastFlex kiest voor modelovereenkomst gebaseerd op vrije vervanging
ZiPconomy sprak met directeur Marc Loo en Business Developer Niels Huismans over onze, door de Belastingdienst,  goed gekeurde modelovereenkomst. FastFlex gaat namelijk als een van de eerste grote spelers in de flexmarkt werken met een modelovereenkomst, voor de Wet DBA, gebaseerd op de 'vrije vervanging'.  In het interview met ZiPconomy wordt verder ingezoomd op de keuze voor 'vrije vervanging', hoe klanten deze keuze waarderen en of FastFlex onrust ziet bij opdrachtgevers over een mogelijke daling in de vraag naar zelfstandigen. Lees het gehele interview hier

FastFlex is benieuwd naar jouw beoordeling

FastFlex  is als partner van de Staffing Awards, zeer actief en maakt de Staffing Awards mede mogelijk. De Staffing Awards worden dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer georganiseerd, door Victor Mundi. Daarmee is deze verkiezing de langstlopende op haar gebied in de Nederlandse flexmarkt. De uitreiking van de Staffing Awards vindt de plaats tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid bij Postillion te Amsterdam, op donderdag 17 november 2016. We zouden het zeer waarderen als jullie FastFlex willen beoordelen. Kijk voor meer informatie op FastFlex.nl.
Schrijf je beoordeling voor FastFlex hier.

Zp'ers nemen arbeidsmarkt over

De vraag naar zzp'ers en met name hoogopgeleide zelfstandigen (zp'ers) neemt sterk toe. Uit cijfers van het CBS blijkt dat het totaal van banen en werk voor zelfstandigen het afgelopen kwartaal met 38.000 is toegenomen. Uit onderzoek van FastFlex blijkt dat zp'ers zelf ook verwachten dat het aantal opdrachten voor zelfstandigen zal toenemen. Daarnaast laat Eurofiber in een onderzoek zien dat één op de vijf werkgevers verwacht dat in 2030 het personeelsbestand voor een groot deel uit flexkrachten zal bestaan. Lees het gehele artikel op FastFlex.nl. 

Toe aan een nieuwe uitdaging?

FastFlex heeft iedere dag nieuwe opdrachten beschikbaar voor professionals. Via de website kun je direct reageren op een nieuwe opdracht. Mocht je liever actief benaderd willen wordend door onze recruiters meldt je dan aan via onze website. Het complete overzicht van de opdrachten vindt je hier.

Be social!

Maandelijks ontvang je de nieuwsbrief van FastFlex. Wil je liever ook iedere dag op de hoogte blijven van het laatste nieuws van FastFlex, interessante ontwikkelingen in de markt of nieuwe publicaties die je niet kunt missen? Volg ons dan via onze social media kanalen, zoals Facebook, Twitter en LinkedIn.  

Copyright © 2016 FastFlex, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.