Copy
 
View this email in your browser

FastFlex nieuwsbrief april

Benieuwd naar wat FastFlex gedaan heeft afgelopen maand en wat er op de planning staat? In deze nieuwsbrief meer over de Wet DBA. Hoe verder na 1 mei? Daarnaast willen wij u erop wijzen dat het derde artikel, in de serie 'De waarde van de ZP'er, beschikbaar is.

Update 'Wet DBA: Hoe nu verder na 1 mei

Vanaf 1 mei gaat de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (Wet DBA) in. Er wordt geen vrijwaring vooraf meer gegeven, zoals de VAR dat in het verleden deed maar er gaat gewerkt worden met modelovereenkomsten. Zoals u wellicht in het nieuws gehoord en gelezen hebt is er nog steeds enorm veel onduidelijkheid. Daarom zitten wij ook via verschillende wegen aan tafel bij de belastingdienst om meer duidelijkheid te krijgen en zo het “grijze gebied” wat deze wet heeft opgeleverd zo veel mogelijk weg te nemen. Ook zijn wij met al onze klanten in gesprek om tot een goede implementatie van deze wet te komen. Als uw contract via ons loopt wordt u daar vanzelf van op de hoogte gebracht mochten we hier specifiek nieuws over hebben. Op onze site vindt u daarnaast altijd de laatste informatie. 

Deel 3: De Waarde van de ZP'er
Voor de website Zipconomy schrijven Liesbeth Ruoff en onze collega Niels Huismans een reeks artikelen, onder de titel 'De waarde van de zp'er'. In deze reeks artikelen bespreken en onderzoeken zij een aantal stellingen. In deze derde aflevering onderzoeken ze de volgende stelling: De groei van het aantal zelfstandigen creëert nieuwe werkgelegenheid en is niet ten koste gegaan van het aantal vaste medewerkers. Lees het derde artikel van de reeks 'De waarde van de ZP'er' nu online op FastFlex.nl 

FastFlex gaat de samenwerking met Client Awards aan
FastFlex heeft zich voor komend jaar als partner aan de Client Awards verbonden. 'Al jaren is FastFlex partner van VictorMundi, ZZPBarometer en de FOTY-, Client- en Staffing Awards. FastFlex is enthousiast over het initiatief en participeert daarom graag als partner. Transparantie, betrokkenheid en open communicatie zijn belangrijke waarde voor FastFlex, dit partnerschap draagt zeker bij aan deze waarden'.

Uw mening is belangrijk!

Graag blijven wij onze dienstverlening verbeteren, om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Om te kunnen verbeteren hebben we uw mening nodig. Met onze online klanttevredenheidsonderzoek kunt u gemakkelijk FastFlex of één van onze medewerkers beoordelen. Klik hier om uw feedback te geven. Alvast voor uw bijdrage.

Publicatie in Automatisering Gids
Het gaat na een aantal moeizame jaren goed met de externe IT-professional. Dat is voornamelijk terug te zien in zijn uurtarief, al zijn de verschillen groot. Ben jij benieuwd naar deze verschillen? In de Automatisering Gids een mooi artikel over de vraag naar zzp'ers. Onze collega, Niels Huismans, wordt aan het woord gelaten en vertelt over de uitkomsten van het onderzoek benchmarking 2015-2016. 

Copyright © 2016 FastFlex, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.