Copy
 
View this email in your browser

FastFlex Nieuwsbrief januari

Graag stellen we u in dit overzicht op de hoogte van waar we momenteel allemaal mee bezig zijn en zijn geweest bij FastFlex. In deze nieuwsbrief leest u meer over onze geslaagde nieuwjaarsborrel, geven we je een korte update over Wet DBA. Wij stellen u op de hoogte van onze publicaties, zoals de whitepaper over 'Benchmarking'. Met genoegen mogen wij onze nieuwe medewerker, Marloes, voorstellen. Tot slot een interessant evenement voor op de agenda.

Toost op het nieuwe jaar!

Op 14 januari hebben wij, bij onze jaarlijkse nieuwjaarsborrel, het glas mogen heffen op een mooi nieuw jaar. 2015 was een mooi jaar met mooie resultaten. Deze resultaten hebben we niet alleen bereikt, de fijne samenwerking met zelfstandig professionals, leveranciers en klanten heeft een grote bijdrage geleverd.

Update Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA)
In een debat tijdens de plenaire vergadering van de eerste kamer heeft staatssecretaris Wiebes gisteren toch een meerderheid achter zich gekregen voor zijn plan om de VAR te vervangen door de Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties). Naast de regeringspartijen VVD en PvdA steunen onder andere ook het CDA en de PVV de wet. De staatssecretaris moest nog wel een flink aantal toezeggingen doen om de partijen te overtuigen. De conclusie daarvan is dat de VAR vervalt vanaf 1 mei 2016 waarna een jaar volgt van overgang tot 1 mei 2017. Wat betekent deze wijziging voor jou? Meld u nu aan voor onze informatiebijeenkomsten op FastFlex.nl.

Nieuw jaar, nieuwe medewerker
Marloes houdt zich sinds januari bezig met de marketing en communicatie binnen FastFlex. Het nieuwe jaar start voor haar meteen met een nieuwe uitdaging: "Mijn naam is Marloes en ik ben 23 jaar. In mijn werk vind ik het interessant om de organisatie en de klant dichter bij elkaar te brengen door middel van communicatie. Buiten mijn werk doe ik graag leuke dingen met familie en vrienden. Ik ben een grote liefhebber van films en series." 

Workshop voor uw competenties
Op 17 februari organiseert SIG Onderwijs en Onderzoek haar eerste workshop over het e-CF (e-competentie kader). Dit is ontwikkeld om in één gemeenschappelijke taal te kunnen spreken over de competenties die gebruikt worden door ICT professionals en ICT/HR managers. Lees meer over het e-CF (e-competentie kader) en het complete programma op de website van NGI.

Application developers populairste IT-zelfstandige

FastFlex en onderzoeksbureau METRI hebben onderzoek gedaan naar de populariteit van diverse groepen zelfstandigen. Zo blijkt uit onderzoek dat ‘application developers’, de meest populaire groep zelfstandigen zijn in de externe IT-schil. Helaas zijn er ook groepen zelfstandigen die dalen in populariteit. Lees het gehele persbericht op FastFlex.nl.

Whitepaper over

Benchmarking 2015-2016
In samenwerking met onderzoeksbureau METRI heeft FastFlex onderzoek gedaan naar de ontwikkelingen binnen het IT-domein. Daarbij biedt het onderzoek inzicht in trends, tarieven en de ontwikkelingen van externe professionals binnen het IT-domein. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees hier de 
whitepaper ‘Benchmarking 2015-2016’.

Graag horen wij uw mening

Graag blijven wij onze dienstverlening verbeteren, om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Met onze online klanttevredenheidsonderzoek kunt u gemakkelijk FastFlex of één van de medewerkers beoordelen. Klik hier om uw feedback te geven.

Copyright © 2016 FastFlex, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.