Copy
 
View this email in your browser

FastFlex nieuwsbrief juli

Deze maand hebben we weer veel nieuws. Uiteraard houden wij u verder op de hoogte van de 'Wet DBA', hoe staat het ervoor. In deze nieuwsbrief ook twee mooie publicaties waaronder het jaarlijkse Zp Trendrapport in samenwerking met ABN AMRO en onze nieuwe bedrijfsvideo. Daarnaast een zomerse actie voor onze klanten, op een samenwerking met pit! 

Update Wet DBA

Zoals de meeste van jullie zullen weten zitten wij momenteel in de transitieperiode van de nieuwe 'Wet DBA'. De transitieperiode is 1 mei 2016 ingegaan en zal lopen tot en met 1 mei 2017. Deze periode mogen opdrachtgevers, intermediairs, brokers en zzp'ers gebruiken om helemaal compliant te worden aan de nieuwe wet- en regelgeving inzake de 'Wet DBA'. Naast het contractuele traject, waar we zowel met de belastingdienst als bij veel opdrachtgevers in een afrondende fase zitten, zijn wij ook intern bij FastFlex zaken aan het aanpassen. Op 1 augustus gaan wij weer een nieuwe fase in. Lees hierover meer op FastFlex.nl.

Zp Trendrapport: De zp'er komt eraan

FastFlex en ABN AMRO hebben samen gekeken naar diverse ontwikkelingen in de markt en de gevolgen daarvan. Aan de hand van de bevindingen hebben zij in samenwerking het trendrapport, 'De zp'er komt eraan', gepubliceerd. Het rapport is deel vier uit een reeks van vijf. De vorige edities waren vooral gericht op de toekomst. In dit rapport trekken we die lijn door, bekijken de laatste marktontwikkelingen en bespreken we de gevolgen daarvan. Naast de marktontwikkelingen, trends en cijfers is het jaarlijkse zp-onderzoek van FastFlex een belangrijk onderdeel. Ruim 1.700 deelnemers zorgen dit jaar voor een interessante blik op de ontwikkelingen binnen flexibele staffing. Benieuwd naar het gehele rapport. Deze kunt u downloaden via FastFlex.nl

Nieuw: de bedrijfsvideo van FastFlex 
Begin juli hebben wij een bedrijfsvideo opgenomen op ons kantoor in Amsterdam. In een minuut laten we zien wie we zijn en wat we doen. Wij zijn trots op het mooie resultaat. Bekijk nu snel onze bedrijfsvideo en laat via sociale media weten wat jij ervan vindt.

Bedrijfsvideo FastFlex! 

Nieuwe editie van de Staffing Awards

De Staffing Awards worden dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer georganiseerd, door Victor Mundi. Daarmee is deze verkiezing de langslopende op haar gebied in de Nederlandse flexmarkt. FastFlex  is als partner zeer actief en maakt de Staffing Awards mede mogelijk. De uitreiking van de Stafiing Awards vindt de plaats tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid bij Postillion te Amsterdam, op donderdag 17 november 2016. We zouden het zeer waarderen als jullie FastFlex willen beoordelen. Schrijf je beoordeling voor FastFlex hier.

Op een samenwerking met pit

Vanaf begin juni is het kersenseizoen van start gegaan en we kunnen nu nog volop genieten van de heerlijke donderrode kersen. Om onze klanten te bedanken voor de fijne samenwerking heeft FastFlex getrakteerd op een doos heerlijke kersen, onder het mom van 'Een samenwerking met pit'. Wij hopen dat de kersen hebben gesmaakt! 

Een hele fijne zomer gewenst!

De zomervakantie is officieel begonnen, daarom wensen wij iedereen een hele fijne vakantie toe met hopelijk stralend weer. Ondanks onze lichtere bezetting, staan wij deze vakantieperiode voor u klaar  zoals u van ons gewend bent. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met 088 - 32 78 400 of via info@fastflex.nl

Copyright © 2016 FastFlex, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.