Copy
Kerst- en Nieuwjaarswens
Beste vrienden van de Durlstone School,
 
Graag wil ik u, ook namens mijn medebestuursleden, fijne en sfeervolle kerstdagen wensen.

Ik hoop dat 2017 een gezond en gelukkig jaar voor u zal zijn. Het bestuur dankt u hartelijk, ook namens leraren, ouders en leerlingen van de Durlstone School voor uw inzet, uw ondersteuning en voor uw vele en gulle bijdragen in 2016.
                                              
Martha van Duren, voorzitter DFZ
Terugblik op 2016 en vooruitkijken naar 2017
We kijken terug op een succesvol 2016. Er zijn veel van onze wensen gerealiseerd.  Zo hebben we diverse didactische trainingen  voor de leraren georganiseerd. Ook hebben we meer leer- en leesboeken aan kunnen schaffen.
Samen met Wilde Ganzen (WG) zijn we aan het vijfde WG- project begonnen met als doel.
  • het inrichten van een computerruimte met 25 desktop pc’s en de benodigde randapparatuur
  • het organiseren van computercursussen voor de leraren
  • het renoveren van de oudste klaslokalen.
Wij hopen het nu nog benodigde bedrag van euro 4000,- voor het begin van het nieuwe schooljaar in februari 2017 d.m.v. fondsenwerving bij elkaar te hebben.

Voor onze dependanceschool Methvane, willen wij in samenwerking met de ouders van de toekomstige leerlingen enkele klaslokalen klaar hebben, zodat hier in 2017 onderwijs gegeven kan worden.
Het bestuur heeft voor 2017 alweer een wensenlijstje klaarliggen. Naast het afronden van het WG-5 project is het onze wens om stromend water te laten aanleggen naar de wc’s en de huizen van de leraren. Het aanvullen van lesmateriaal is altijd nodig. Ook willen wij het aantal klaslokalen in de dependanceschool verder uitbreiden.

Het 10-jarig jubileum van de stichting, in november 2017, willen wij graag samen met u vieren. Hierover hoort u volgend jaar meer.

 
Durlstone Foundation op TV! (gewijzigde tijd)
De tv-spot van Durlstone wordt uitgezonden op 18 december om 11:59 uur op NPO2. Doordat er soms wijzigingen worden gedaan in de programmering raden wij u aan om dit op de dag zelf nog te controleren via www.npo.nl/gids
 
Heeft u al gestemd voor de Gouden Gans 2016?

We hebben op dit moment 198 stemmen en staan hierdoor op een 28e plek. Het lijkt ons een uitdaging om er voor te zorgen dat we de top 10 binnen stormen. Hiervoor hebben we nog minimaal 200 stemmen nodig. Spreekt u ook uw netwerk aan? Wij blijven er voor gaan. 

 
Stem hier!
Filmpje op Facebook
Het prachtige filmpje dat op de homepage van onze website staat komt op 22 december op de Facebook pagina van Wilde Ganzen: 


Klik hier voor de pagina waar het filmpje op komt te staan.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Durlstone Foundation · Kapelweg 79 · Maarn, MA 3951AB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp