Copy

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Klik her for browservisning.

Bestil dine BioNutria produkter nu — og få leveret inden påske!
Nyhedsbrev - April 2017

Kære kunde

Vi opdagede desværre fejl i vores tidligere nyhedsbrev, og sender derfor en opdateret version til dig her. Vi beklager fejlen. 

Påsken står for døren. Vi udleverer hvert år meget store mængder op til påske, og i år bliver ingen undtagelse. Vi bestræber os altid på at levere fra dag til dag, men de tre dage op til påske, rummer en særlig udfordring. Derfor opfordrer vi til, at I bestiller varer senest fredag d. 7/4, hvis I vil være sikre på levering før påske.

Bestil hos Lars på tlf. 28 80 90 86, Jens på tlf. 27 12 69 86 eller online på bionutria.dk.

Husk vi har Danmarks bedste manganprodukter hos BioNutria. 

Vi har også dokumentation for virkningen fra nogle demoer. Det vedlagte billede fra Overgaard Gods viser et sprøjtevindue, der ikke fik BioMangan i efteråret.

 

Mikronæring er fakta

På den sidste plantekongres fremlagde Søren Husted, Københavns Universitet de seneste forskningsresultater indenfor mangan og anden mikronæring. 

De har testet 17 kommercielle manganprodukter op mod hinanden og konklusionen herfra er klar: Mangan skal tilføres som sulfat tilsat spredeklæbemiddel. BioNutrias manganprodukter er alle sulfatbaserede, flydende og færdigformulerede med spredeklæbemiddel.
 
Desuden slog Søren Husted fast at behovet for mikronæring i danske landbrugsafgrøder ikke er til at betvivle. Mikronæring er fakta! Behovet er veldokumenteret. BioNutria tilbyder et meget fleksibel produktsortiment, der udmærker sig ved at alle produkter er flydende og færdigformulerede med spredeklæbemiddel.

BioNutria i landbrugsmedierne

Mikronæring og additiver er evigt aktuelt, og der er stor interesse for emnet i landbrugsmedierne. BioNutria bidrager ofte med artikler, og senest har denne artikel, skrevet af Lars Olsen, været bragt. Du kan læse den her. 

Mød os i marken

Sæsonen for markvandringer og demoer er så småt begyndt. BioNutria er med i langt det meste, og næste gang du kan møde os er allerede fredag d 7 april til SAGROS vintersædsdemo. Se mere her!

Husk at vi altid stiller op til erfagrupper, demoer, markvandringer m.m.
Ring til Lars eller Jens og hør mere.
Rigtig god påske!


Med venlig hilsen
BioNutria

Rådgivning og Salg

Key Account Manager
Jens Bach Andersen

Mobil: +45 2712 6986
E-mail: jba@bionutria.dk
Key Account Manager
Lars Olsen

Mobil: +45 2880 9086
E-mail: lo@bionutria.dk
 

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra os? Afmeld dig her