Copy

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Klik her for browservisning.

Vi fejrer 5 års jubilæum — få en gratis plænepakke resten af marts måned!
Nyhedsbrev - Marts 2017

Stigende kundeportefølje indenfor landbrug

Det er nu 5 år siden BioNutria begyndte at lave produkter til landbruget. I starten var det mest som en lille sidebeskæftigelse, men de sidste 2 år har vi 5 doblet kundeantallet indenfor landbrug, og dette forår tegner til at slå alle rekorder.

Vi vil gerne markere væksten og de 5 år på markedet. Derfor er der en gratis plænepakke med alle landbrugsordrer på ½ palle og derover resten af marts måned. Desuden vil vi gøre lidt stads ud af de 5 år på facebook mm., så husk at følge os her!

Bestil varer i denne uge

Vejret har ikke rigtig budt på forår endnu, men vi har en fornuftig 5 døgns prognose. Vi opfordrer til, at I får gjort lagrene op og bestilt nye varer i denne uge, hvis det ikke allerede er sket. Så er I klar, til en forhåbentlig tør og solrig sidste uge af marts. Det er, når lysindstrålingen bliver høj og jorden begynder at tørre ud, vi for alvor ser planterne vokse sig ind, i mangel på mangan og anden mikronæring. Det er også nu i knopstadiet, at rapsen har et stort borbehov. Husk at BioBor fås til en absolut attraktiv pris og kan blandes med evt. en svampesprøjtning eller vækstregulering.

Altid klar med råd og vejledning - bare ring

Vi får rigtig mange spørgsmål om anvendelse af vore produkter, blandbarhed, priser mm. Husk at alt dette ligger på vores hjemmeside, ligesom I selvfølgelig altid er velkomne til at kontakte Lars eller Jens for yderligere info. Til Inspiration vedlægger vi her link til vore dyrkningsvejledninger her!

Endelig vil vi ønsker Jer alle en rigtig god sæson i marken – husk at vi gerne kommer på besøg i erfagrupper, til markvandringer og hos den enkelte landmand.

Med venlig hilsen
BioNutria

 

Rådgivning og Salg

Key Account Manager
Jens Bach Andersen

Mobil: +45 2712 6986
E-mail: jba@bionutria.dk
Key Account Manager
Lars Olsen

Mobil: +45 2880 9086
E-mail: lo@bionutria.dk
 

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra os? Afmeld dig her