Copy

Col·lecció Etnia

Etnia està inspirada en les formes creades per l’entrellaçat de les cistelles de vímet que es troben en ètnies d’Àfrica o Indonèsia i usat comunament en tota la zona del Mediterrani.
Més informació d'Etnia
 

Botiga en línia

Veure productes en stock
A més, et pot interessar:
 
Liberty

Inspirat en múltiples cultures i disciplines, amb l'ambició de convertir qualsevol espai en una obra d'art. L'estil Liberty és ric en ornaments i colors, la vida natural i un gran èmfasi en les flors.

VISITA LA PÀGINA

Avui, Mosaics Martí a Instagram Live

Visita virtual a través d'Instagram Live al nostre taller. Fabricació de diversos models de Mosaic Hidràulic, amb explicació de l'ús de les eines i les matèries primeres. 

ENLLAÇ A LA VISITA VIRTUAL

Els nostres dissenys

La nostra col·lecció presenta des dels models més antics dels inicis del taller el 1913, fins a tots els models creats al llarg de més de cent anys de producció dels mosaics hidràulics. En l’actualitat oferim quasi un miler de dissenys de tots els estils.

VISITA LA PÀGINA

Petit Gaudí

El Petit Gaudí és com tenir a les teves mans una peça original del modernisme barceloní però també un tros de la història de Barcelona, la de Gaudí, la nostra i la de tots els que ens importen les “coses” petites.

VISITA LA BOTIGA ONLINE

Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
Botiga
Email
Copyright © 2021 MOSAICS MARTÍ, Tots els drets reservats

La nostra adreça:
MOSAICS MARTÍ
Carrer Sant Antoni Maria Claret 6
MANRESA, Cataluna 08243
Spain

Add us to your address book


Per canviar la forma en que reps aquests emails, actualitza les preferències o dóna't de baixa.

Email Marketing Powered by Mailchimp