Copy
View this email in your browser
Nieuwsbrief mei 2015
Kunstroute Voordorps Verbeelding
Leuk, dan ben je welkom in mijn huis!
Zondag 1 november laat ik tijdens de kunstroute, samen met mijn collega's Lisette de Jong en Ria de Jong, het kinderboek zien dat we samen aan het maken zijn.
'Ons mooie voedselboek' gaat over wat er met je eten gebeurt voordat het op je bord ligt. Kom kijken, kennismaken en/of meedenken. Tussen 13.00 en 17.00 uur ben je welkom op Steve Bikostraat 23 in Utrecht. Wil je meer weten?  mail@jennylindhout.nl of 06 1320 1120.
Herfstgroentes
Welkom nieuwe opdrachtgevers
Leuk en spannend om jullie te leren kennen! De Margriet en de Wendy hebben me namelijk het afgelopen half jaar uitgekozen voor illustratie-opdrachten. Helemaal trots was ik toen na de zomer de nieuwe Wendy op mijn deurmat plofte. Trots op mijn herfstgroentes, maar ook trots omdat mijn werk in een mooi blad staat! Dank je wel Wendy en Margriet voor het vertrouwen. Meer van mijn culinaire illustraties zien?

 
Culemborg in beeld
Een welkom nieuw jasje
Wat heerlijk om het oude en vertrouwde magazine Culemborg in beeld in een nieuw jasje te mogen steken. Voor de gemeente maak ik al jaren dit magazine voor alle inwoners. Nieuw en fris, dat moest het worden. En dat is gelukt. Met op de voor- en achterkant telkens een tegenstelling omdat Culemborg zoveel heeft te bieden. De oude fabriek die helemaal wordt omgebouwd voor jonge bedrijven tegenover de restauratie van een beeldengroep uit 1735. Meer spreads bekijken?
Herfstgroentes
Welkom in de herfst
Met deze kaart vol heerlijke herfstgroentes, weet je welke groentes nu op hun lekkerst zijn. Wil jij zo'n kaartje ontvangen? Laat het me weten en ik stuur 'm naar je op.
www.onsmooievoedselboek.nl
Welkom op onze nieuwe website
Bij een boek hoort natuurlijk een website: www.onsmooievoedselboek.nl. En bij een website hoort natuurlijk een filmpje. Komt dat zien, komt dat zien. Het filmpje is gemaakt door Dore de Smidt (mijn dochter, dus je begrijpt dat ik dat graag vol trots aan iedereen vertel ;-).
Copyright © 2015 Jenny Lindhout illustratie & grafisch ontwerp, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp