Copy
Is deze nieuwsbrief niet goed zichtbaar? Bekijk 'm in je browser.
Nieuwsbrief jeeetje.nl
Ze zijn er weer (even)!
Gevonden in mijn kast thuis, achter een mand met breigaren, onder een doos met computerkabels, tussen oude fotoboeken: een laatste doosje met KIJK MIJ Pasfotoboekjes. In dit boekje kun je elk jaar een schoolfotootje plakken, zodat je in 1 oogopslag kunt zien hoe je bent gegroeid! De Nederlandse versie was op, en daar heb ik de afgelopen maanden ontzettend veel vragen over gekregen. Vanaf nu dus weer tijdelijk te koop. Wees er snel bij, want het zijn er niet veel. Wil je zeker weten dat je boekje voor Sinterklaas wordt thuisbezorgd? Bestel & betaal dan voor 1 december.

download

T-shirt winnen?

 Ook dit t-shirtje (maat 74) zat nog in de verrassingsdoos die ik vond. Wie kent een baby'tje die dit shirtje nog aan kan? Met de naam Daan natuurlijk. Kijk op facebook en doe mee met de verloting. Wie weet win jij dit lieve shirtje. Zit je niet op facebook en wil je supergraag kans maken? Stuur me dan een mailtje.  
  
naar facebookMoet je er elk jaar weer even inkomen met al die sinterklaasliedjes? Download dan het Pietjes-liedjes-uitvouwboekje en zing daarna uit volle borst mee: "Hoor de wind waait door de bomen, hier in huis zelfs waait de wind. Zou de goede Sint wel komen?..."Boekje met je eigen naam
Wil je je het pasfotoboekje helemaal eigen maken? Bestel dan het boekje LOOK AT ME met je eigen naam erop. Ze zijn er in stoer groen en zomers roze. Bestel je voor 1 december? Dan weet je zeker dat Sinterklaas 'm cadeau kan doen.

download

Je ontvangt deze e-mail omdat je bij je bestelling bij Jeeetje.nl hebt aangegeven dat je op de hoogte wilt worden gehouden.

Afmelden  | Stuur door naar een vriend(in) |
Jeeetje.nl is de webshop van:
Jenny Lindhout illustratie & grafisch ontwerp
Alkhof 57B
Utrecht, Utrecht 3582 AX
Netherlands

Add us to your address book

Copyright (C) 2012 Jenny Lindhout illustratie & grafisch ontwerp All rights reserved.

Email Marketing Powered by Mailchimp