Copy
Logo

Hoi <<First Name>>,

Hoera, het is 2022! Ik wens je een heel gelukkig nieuw jaar.

Een jaar waarin je je vooral herinnert wie je ten diepste bent. Onder je maskers en beschermingslaagjes, zonder je ideeën en overtuigingen, los van je naam en baan, met of zonder prik.

Liefhebben

“Ik heb je lief,” zeg ik tegen mijn dochter van drie, “héél veel.“

”Ik heb jou ook lief,” zegt ze, “…en ik heb mezelf ook lief. Heb jij jezelf ook lief, mama?”

”Ja, ik heb mezelf ook lief.”

”Heel veel?”

”Ja, héél veel.”

Agenda

Vakantie & winterretraite Judith: de komende weken, tot en met 12 januari, ben ik even heerlijk recalibreren in Zweden. Heb je dringende vragen? Lisa helpt je graag verder via support@juuth.com.

Ademdag Lekker in je vel: dinsdag 15 februari, 10-18u op Landgoed De Horst in Driebergen (meer info hieronder).

Introdag Soul Business: februari 2022 op Landgoed De Horst in Driebergen. Meer info verderop in deze nieuwsbrief.

Ademdag Lekker in je vel • 15 februari 2022

Er zijn nog een paar plekjes voor de ademdag Lekker in je vel van 15 februari. Tijdens deze dag doe je twee diepe ademsessies (ieder in een heel eigen stijl) en leer je diverse ademtechnieken voor betere weerstand, minder stress, meer vreugde en energie. Kom kennismaken met de krachtbron die je altijd bij je hebt!

Soul Business

Wil jij creëren vanuit je ware kern? En wil je wel eens meer contact maken met die ware kern? Vraag je je af wat je te bieden hebt wat echt van waarde is? Misschien wel juist nu?

Soul Business maakt innerlijke ruimte, brengt inspiratie én helpt je met bouwen. Er is nog plek in een groepje dat volgend jaar start in Driebergen. Samen met anderen wandel je het pad van innerlijke vrijheid, stilte, persoonlijk leiderschap, verbinding, inspiratie en creatie. Wil jij meer weten of erbij zijn? Just hit reply :).

Judith in een ijsbad in Zweden

Nieuwjaarsduik

Heb je wel eens een ijsbad genomen? Het is echt zo’n dikke vette aanrader. Ik ervaar een combinatie van intense focus en overgave. Er is geen ruimte voor mentaal gedoe. Ik ga gewoon, volkomen bewust aanwezig in het hier en nu. Leuk weetje: ik gebruik dezelfde ademtechniek als bij mijn bevalling, en dat proces is ook precies waar het me aan doet denken - qua focus en overgave dus. Het is verslavend bijna en we doen het hier in Zweden elke dag: sauna, ijsbad, repeat. Dus twijfelde je nog over een nieuwjaarsduik? Go for it!

Money and the Turning of the Age: Part 1

Kijktip: Charles Eisenstein

Als we deze fase in onze evolutie overleven als mensheid, dan is het in een nieuw bewustzijn van het grotere geheel waar wij deel van uitmaken. Dat betekent ook dat we op nieuwe manieren keuzes maken, initiatieven ontwikkelen, creëren, samenwerken en verbinden. Hoe zou die realiteit er uit kunnen zien? Daarover vertelt Charles in dit filmpje (en vele andere).

Charles Eisenstein is een thought leader in het nieuwe paradigma. Dit filmpje is een gouwe ouwe van hem met heel veel herkenbare elementen juist voor deze tijd. Eerst vertelt hij over het oude paradigma en de rol van geld daarin. De foto hierboven linkt naar het punt na 35’20 vanaf waar hij vertelt over de transitie naar het nieuwe paradigma. Vanaf dat punt duurt de video nog ca 17 minuten. Fijn om perspectief te hebben te midden van de chaos. Zeer de moeite waard.

Van mijn blog

Op mijn blog schrijf ik regelmatig artikelen over vrij en gezond leven, én ook lekkere (mostly vegan) recepten. Hier iets lekkers om het jaar goed te beginnen: edamame (sojaboontjes) als gezonde snack. Even koken of stomen, beetje zout erover of een dipje erbij en smullen maar!

Nogmaals de allerbeste wensen voor 2022.

Heel veel liefs,

Judith

Contact