Copy

Samen helpen we Oekraïne. Doe je mee?


Beste <<First Name>>,

Bij ons als familiebedrijf staat familie voorop. Samenzijn en elkaar liefde en steun kunnen geven is voor ons het belangrijkste wat er is. Met pijn in ons hart kijken wij dan ook naar de oorlog in Oekraïne. Dat families daar verscheurd worden omdat mensen moeten vechten, vluchten of erger nog – dat is iets onbeschrijfelijks. 

Daarom besloten we onze handen uit de mouwen te steken. We hebben een actie opgezet om Oekraïense vluchtelingen te helpen – en ook jij kunt meedoen!

Help je ons mee?

Van iedere bestelling die je bij ons plaatst gaat €1 naar het helpen van Oekraïense vluchtelingen. Daarnaast kun je ook een bedrag naar keuze doneren. Alle beetjes helpen!

Bestel nu   Doneer

Wat gaan we doen?

Aankomende zondag vertrekken we met een touringcar naar de Pools-Oekraïense grens om 85 vluchtelingen op te halen. Om hen veilig onderdak te kunnen bieden, hebben we samen met andere organisaties een oproep geplaatst. Daarop hebben we een heleboel liefdevolle reacties gekregen. Hierdoor zijn er inmiddels al 65 bedden voor hen beschikbaar bij Nederlandse gezinnen.

Ook zijn we bezig met inzamelen van (lang houdbaar) voedsel, medicijnen en andere essentiële middelen. Die nemen we mee in de bus om achter te laten in Oekraïne. Ook zullen we een deel hiervan gebruiken om de opgehaalde vluchtelingen in hun behoeften te voorzien.

Wat doen wij met je donatie?


We willen jouw donatie gebruiken om Oekraïense vluchtelingen nog meer steun te kunnen bieden. Bijvoorbeeld door ze te helpen aan essentiële middelen (zoals medicijnen), maar ook op andere manieren. De komende tijd zullen we onderzoeken welke hulp het hardst nodig is, zodat we jouw donatie het beste kunnen besteden.

Houd vooral onze website en social media in de gaten voor updates!

Alvast ontzettend bedankt!
Website
Facebook
Instagram
YouTube
Pinterest
Spotify
Copyright © 2022 Oma's brievenbustaart, Alle rechten voorbehouden.

Wil je aanpassen hoe je deze mails ontvangt? 
Je kunt jouw voorkeuren aanpassen of jezelf afmelden voor deze lijst.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Oma's brievenbustaart · Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 53 · GORINCHEM, Zuid-Holland 4207 NA · Netherlands