Copy
Platform Linked Data Nederland
Bekijk deze mail in je browser

27 juni 2016
Linked data symposium | toepassingen in business en wetenschap

Meld je aan

Maandag 27 juni organiseert het Platform Linked Data Nederland een symposium waarop de hoofdrollen zijn weggelegd voor toepassingen van linked data en de laatste ontwikkelingen in onderzoek met en naar linked data.

Hoe stimuleert Linked data innovatie? En hoe doet u hier uw voordeel mee? Mary-Ann Schreurs (Wethouder Innovatie, gemeente Eindhoven), Guido Dierick (Executive Vice President & CEO NXP Nederland), Aart-Jan Klijnjan (Directeur Omgevingswet, Kadaster), Frank van Harmelen (Hoogleraar Vrije Universiteit Amsterdam) gaan hier in de ochtend dieper op in èn lanceren een aantal nieuwe mijlpalen in de ontwikkeling van linked data.

Vervolgens pakken we door met what's hot in de wetenschap. Linked data, semantisch web en datawetenschappen... In een interactieve sessie met  Frank van Harmelen (Vrije Universiteit Amsterdam), Marcel Worring (University of Amsterdam), Simon Scheider (University of Utrecht) passeren state of the art onderzoeksontwikkelingen de revue, komen uitdagingen aan bod en de impact op de samenleving.

Met al deze inspiratie in de hand, dagen we u vervolgens uit om linked data ter plaatse een stap verder te brengen. Door kennis, netwerken en ideeen te delen en door uw feedback te geven. En heeft u linked data kennis in huis of heeft u een idee waarvoor het inzetten van linked data wel eens de oplossing zou kunnen zijn? Dan is dit helemaal the place to be! Aan veelbelovende projectvoorstellen die uit deze ronde voortkomen stelt het Platform Linked Data Nederland namelijk een financiële bijdrage voor de realisatie beschikbaar!

Check snel het programma

En meld je aan

2016 Geonovum


Wilt u de manier waarop u deze e-mail ontvangt aanpassen?
Stel uw voorkeur in or schrijf u uit van deze maillijst