CopyÅbn nyhedsbrevet i din browser
Grønne tage skal laves af gartnere
Det er imod en dansk tradition for specialiserede kompetencer og spild af arbejdskraft med særlige kompetencer, når tagdækkere skal udlægge såkaldte vegetationsmåtter på grønne tage. Lad gartnerne stå for den opgave, lyder vores budskab.
Læs mere her
Lærlinge skal konkurrere i bæredygtig tagdækning

Bæredygtighed og miljøvenlighed er i højsædet, når det skal afgøres, hvem der er Danmarks bedste tagdækkerlærling ved det årlige danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne, DM i Skills. Som den ene af to opgaver skal de fire finalister inden for tagdækkerfaget udføre en tagdækning med den cradle-to-cradle certificerede tagmembran Derbipure fra Derbigum.
Læs om skills

Ses vi ved DM i Skills d. 26-28. januar?
Bæredygtigt storskalaprojekt foldes ud i Hillerød

Bæredygtige løsninger med lang holdbarhed og lave vedligeholdelsesomkostninger har høj prioritet, når medicinalkoncernen Novo Nordisk bygger nyt. Lige nu bliver der lagt ressourcebesparende etlags SP4-tagmembran fra Derbigum på en ny, stor lagerbygning i Hillerød.
Læs mere her
Brug vores tekniske bibliotek
På vores hjemmeside kan du nemt og hurtigt finde fagbeskrivelser, krav og specifikationer på tagkonstruktioner samt se vores godkendelser og brandtest. Du finder alle oplysningerne her.
Download vores brochurer
Alle oplysninger om vores produkter, miljøarbejde og garantier er altid lige ved hånden. Download vores brochurer og gem dem f.eks. på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for det. Du finder vores brochurer her.
Share
Share
ForwardDu kan altid opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet