CopyÅbn nyhedsbrevet i din browser
Har du set vores nye website?
Gå på opdagelse i Tæt Tag Danmark-universet og bliv klogere på dine uddannelsesmuligheder, de nyeste Derbigum-projekter og -løsninger mv. Du kan også få gode råd om alt fra arbejdsmiljø til brandsikkerhed.
Oplev websitet her
Derbigum pryder nyt Nordea-domicil i platinklassen
Der er udsigt til en bygning i platinklassen, når det nye Nordea-domicil på Rigsarkivsgrunden i København slår dørene op i 2017. Byggeriet, som er tegnet af Henning Larsen Architects, skal nemlig efter planen LEED-certificeres på platinniveau.
Læs om projektet
Hjælp os med at booste den bæredygtige dagsorden
Hos Eurotag Danmark praler vi ofte af, at vores bæredygtige ambitioner rager langt højere op end vores tagløsninger. Det er derfor uden tøven, at vi netop har valgt at tilslutte os det nye CSR-initiativ Sustainable Build – en fælles innovations- og formidlingsplatform, der samler byggeriets aktører i et partnerskab på tværs af branchen.
Bliv klogere her
TOR skaber enestående konkurrenceforvridning
Sådan lyder budskabet fra bestyrelsesformand Advokat Jesper Ørskov Nielsen, der ikke tøver med at betegne konkurrencesituationen på det danske tagpapmarked som ganske usædvanlig.
Få mere at vide
Brug vores tekniske bibliotek
På vores hjemmeside kan du nemt og hurtigt finde fagbeskrivelser, krav og specifikationer på tagkonstruktioner samt se vores godkendelser og brandtest. Du finder alle oplysningerne her.
 
Download vores brochurer

Alle oplysninger om vores produkter, miljøarbejde og garantier er altid lige ved hånden. Download vores brochurer og gem dem f.eks. på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for det. Du finder vores brochurer her.
Share
Share
ForwardDu kan altid opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet