CopyÅbn nyhedsbrevet i din browser
DERBIGUM-projekt skriver grøn Danmarkshistorie
Der blev skrevet grøn Danmarkshistorie, da Humlebien lettede i foråret. Den miljørigtige børnehave skal efter planen certificeres efter DGNB-ordningen som den første institution i Danmark. Det har stillet store krav til materialedokumentationen, og bygningen er bl.a. opført med en bæredygtig DERBIGUM-tagmembran, der er omfattet af en genbrugsordning.
Læs om projektet
Derbicolor Olivine
Børnehaven Humlebien er beklædt med Derbicolor Olivine, som beviseligt har en uovertruffen lang levetid. Udover at omdanne luftens CO2 til sand er membranen omfattet af en take-back-ordning, der sikrer fuld genanvendelse af tagpap-fraskæret.
Få produktinfo her
Kork – naturens eget byggemateriale
Kork er blandt de mest bæredygtige byggematerialer, som vi kender til. Udover at minimere miljøbelastningen ved at være fuldt genanvendelig er kork varmeisolerende og dermed energioptimerende. Bliv klogere på materialets egenskaber på vores nye website KorkByg.
Bliv klogere på kork
Brug vores tekniske bibliotek
På vores hjemmeside kan du nemt og hurtigt finde fagbeskrivelser, krav og specifikationer på tagkonstruktioner samt se vores godkendelser og brandtest. Du finder alle oplysningerne her.

Download vores brochurer
Alle oplysninger om vores produkter, miljøarbejde og garantier er altid lige ved hånden. Download vores brochurer og gem dem f.eks. på din smartphone eller tablet, så du hurtigt kan finde dem, når du har brug for det. Du finder vores brochurer her.
Share
Share
ForwardDu kan altid opdatere dine indstillinger eller afmelde dig nyhedsbrevet